Planul roşu de intervenţie, activat în Iaşi. Mai multe persoane au fost rănite într-un accident VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident, la Iaşi. Din cauza numărului mare de răniţi a fost activat planul roşu de intervenţie.

16 nov. 2017, 16:01
Planul roşu de intervenţie, activat în Iaşi. Mai multe persoane au fost rănite într-un accident VIDEO

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 28, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, după ce anterior a fost oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de persoane.

Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate, iar în urma impactului au rezultat în final 11 victime din microbuz.

Planul roşu de intervenţie, activat în Iaşi

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi seară, în Răducăneni, judeţul Iași. Mai multe persoane au fost rănite, după ce un microbuz de transport persoane și un TIR cu cereale s-au ciocnit violent.

„Circulaţia rutieră este oprită pe DN 28, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, din cauza unui accidentrutier în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de transport persoane. Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate din partea TIR-ului, iar în urma impactului au rezultat 6 persoane rănite uşor din microbuz. În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale victimelor”, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie care au constatat că nu sunt persoane încarcerate, acordându-se îngrijiri medicale mai multor persoane. Victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Iaşi. Pacienţii sunt conştienţi.

Din cauza numărului mare de victime a fost activat planul roșu de intervenție.

Citeşte şi Patru răniţi într-un accident rutier pe DN2, în Vrancea