Playboy, premieră în istoria de 64 de ani. Playmate al lunii noiembrie va fi un transgender

Cooper Hefner, directorul executiv al revistei Playboy, a anunţat o premieră în istoria celebrei reviste. Pictorialul central al numărului de luna viitoare va avea protagonist un transgender.

20 oct. 2017, 06:23
Playboy, premieră în istoria de 64 de ani. Playmate al lunii noiembrie va fi un transgender

Ines Rau, un model francez în vârstă de 26 de ani, va fi protagonist al posterului central al revistei. Rau a mai apărut în American Vogue şi Italian Vogue, iar într-un interviu pe tema noului pictorial a declarat: „Frumusețea fiecărei femei merită să fie apreciată. Nimeni nu merită mai mult să fie considerate femei (decât femeile transgender) care suferă abuzuri în mod frecvent și sunt tratate ca și cum nu ar valora nimic„.

Modelul a precizat că a fost aleasă personal de fondatorul Playboy, Hugh Hefner, care era militant pentru drepturile civile. „Mesajele de încurajare pe care le-am primit de la oameni au fost extraordinare, deși unii îmi spun că sunt urâtă și că nu ar trebui să apar niciodată în Playboy„, a mai precizat ea.

În luna martie, ediția franceză a revistei Vogue a avut pentru prima dată pe copertă un model transgender, la fel și Marie Claire Spania, în 2016.