Ploile au făcut ravagii în ţară. Circulaţia pe un drum naţional a fost blocată VIDEO

Vremea a făcut prăpăd în ţară. În Vrancea, un drum naţional a fost blocat de apa care atingea şi 30 de cm, iar în Buzău o ploaie torenţială a făcut ravagii. După o rupere de nori, canalizarea nu a mai făcut faţă iar străzile s-au umplut de apă.

24 aug. 2016, 05:49
Ploile au făcut ravagii în ţară. Circulaţia pe un drum naţional a fost blocată VIDEO

Din cauza precipitaţiilor abundente, pe DN2, în judeţul Vrancea circulaţia a fost îngreunată. Pe sensul de mers dinspre Focşani spre Râmnicul Sărat se circulă cu dificultate. Carosabilul este acoperit de apa, care, pe alocuri atinge 20 de centimetri înălţime. Pe sensul opus, dinspre Râmnicul Sărt spre Focşani, circulaţia este oprită. 

Potrivit Centrului Infotrafic, şi DN2M Focşani – Nereju, în zona localităţii Răchitaşu, a fost închis după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament. În jurul orei 9:00 circulaţia a fost redeschisă, însă doar pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Cele mai mari probleme sunt în zona localităţii Obrejiţa, la kilometrul 158, unde apa măsoară între 10 şi 30 de centimetri. De asemenea, carosabilul mai este inundat la kilometrul 165, în zona Popeşti, cu 20-30 de centimetri de apă pe carosabil, dar şi la kilometrul 168, la intersecţia cu DJ205R către Coteşti, cu 10-20 centimetri de apă pe sensul de mers către Bucureşti).

De asemenea, traficul feroviar între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona Haltei Sihlea, întrerupt tot miercuri dimineaţă după ce apa a acoperit macazurile, a fost reluat, însă trenurile circulă cu restricţii de viteză.

O rupere de nori de doar o jumătate de oră a provocat un adevărat dezastru şi la Buzău. Străzile au fost inundate, iar zeci de maşini au rămas blocate în apă.

Citeşte şi Furtună puternică în Capitală. Străzi inundate, trafic de coşmar, tramvaie blocate de ape VIDEO