PLOILE din ultimele zile au făcut RAVAGII. Drumul dinspre Sibiu spre Transalpina s-a SURPAT VIDEO

Ploile abundente anunţate de meteorologi au făcut deja ravagii. Pe drumul care leagă Sibiul de Transalpina s-au produs alunecări la teren, informează România TV. Acum se circulă pe o singură bandă în zonă, iar localnicii se tem că, din cauza ploilor, vor rămâne izolaţi.

28 mart. 2015, 12:28
PLOILE din ultimele zile au făcut RAVAGII. Drumul dinspre Sibiu spre Transalpina s-a SURPAT VIDEO

„Drumul Regelui” s-a surpat pe aproximativ 12 metri. Pământul dedesubt pur şi simplu a luat-o la vale, zona fiind acum una periculoasă pentru că în orice moment se poate rupe o altă bucată de drum. Din această cauză se circulă pe un singur sens şi zona a fost împrejmuită.

Sâmbătă dimineaţă, oamenii s-au trezit că drumul s-a rupt, iar şoseaua a ajuns în râpă. Muncitorii de la drumuri şi pompierii au decis să restricţioneze traficul, dar acum oamenii se tem că alunecarea va continua şi ar putea rămâne izolaţi.

Citeşte şi Alertă HIDROLOGICĂ pentru mai multe judeţe din centrul şi sudul ţării. VEZI HARTA

„Ăsta-i Drumul Regelui, deci e de 80 şi ceva de ani. Nu s-a mai investit. S-a reparat, dar numai pe bucăţele”, a declarat Dumitru Răceu, primarul comunei Tilişca.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va decide cum poate interveni în zonă ca drumul să nu se rupă şi mai mult, mai ales că sunt anunţate ploi şi în zilele următoare.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, o nouă informare meteorologică de ploi abundente.

Citeşte şi Gabriel Oprea cere ISU să monitorizeze zonele afectate de ploile abundente