PLOILE TORENŢIALE au făcut PRĂPĂD în Mehedinţi: Un drum naţional şi mai multe gospodării au fost inundate

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în judeţul Mehedinţi. Circulaţia a fost dată peste cap pe un drum naţional din cauza apei şi a aluviunilor de pe carosabil, informează România TV. Poliţiştii şi drumarii au intervenit la faţa locului pentru a curăţa drumul. Tot din cauza averselor, mai multe gospodării au fost afectate. Totodată, în judeţ mai multe maşini sunt blocate pe şosele din cauza inundaţiilor, iar o femeie însărcinată a rămas blocată de viitură.

15 sept. 2014, 05:40
PLOILE TORENŢIALE au făcut PRĂPĂD în Mehedinţi: Un drum naţional şi mai multe gospodării au fost inundate

A plouat torenţial duminică noaptea în judeţul Mehedinţi şi deja au apărut primele probleme pe drumul naţional 6. La ieşirea din Drobeta Turnu Severin apa cursă de pe versanţi a inundat acest drum şi a adus cu ea pietriş, nisip şi mâl. Circulaţia a fost astfel restricţionată de lucrătorii de la drumuri care încearcă să cureţe drumul de aluviuni.

Totodată, din cauza viiturilor, o femeie însărcinată în luna a şaptea este în pericol după ce a suferit mai multe complicaţii. Un echipaj de la Poliţia de Frontieră se deplasează la faţa locului cu o barcă pentru a o salva.

Citeşte şi COD GALBEN de ploi abundente

Mai mult, pompierii au fost solicitaţi să intervină şi la mai multe gospodării care au fost afectate de ploaia torenţială. Totodată, mai multe maşini au rămas blocate pe şosele din cauza viiturilor.

Meteorologii au anunţat că de luni vremea se schimbă, iar toamna îşi intră în drepturi. Mai mult şi hidrologii au emis mai multe atenţionări de inundaţii în mai multe bazine hidrografice din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi.

VEZI şi Atenţionarea COD GALBEN a fost REACTUALIZATĂ. Vezi ZONELE afectate de PLOI, GRINDINĂ şi VIJELIE