Plumb, după ce a pierdut şefia PSD: Partidul iese întărit în jurul celui mai bun premier VIDEO

Ministrul Rovana Plumb a declarat miercuri, după ce Liviu Dragnea a fost ales preşedinte interimar al PSD, că Partidul Social-Democrat este "întărit în jurul celui mai bun premier" şi că acesta se bazează pe o alianţă solidă.

22 iul. 2015, 16:33
Plumb, după ce a pierdut şefia PSD: Partidul iese întărit în jurul celui mai bun premier VIDEO

Rovana Plumb l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru alegerea acestuia la cârma partidului.

Citeşte şi: Dragnea, după ce a fost ales la şefia PSD: Partidul nostru e unul unit ce poate trece peste crize mici şi mari

„Eu vreau întâi de toate să-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu și vreau să le transmit tuturor celor 700.000 de membri ai partidului, cât și celor care ne sprijină, cea mai mare forță politică din România, tuturor celor care astăzi se uită la noi că, după acest moment, PSD iese întărit, este cu o echipă în jurul celui mai bun premier, Victor Ponta, care se bazează pe o alianță la guvernare solidă.

Ne vom continua programul nostru de guvernare, vom pregăti momentele electorale pentru 2016 și, în continuare, vom face tot ceea ce este mai bine pentru români”, a declarat Rovana Plumb după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liviu Dragnea a fost ales la şefia PSD după ce a primit 65 de voturi „pentru”, în timp ce Rovana Plumb – 18 voturi, potrivit România TV. Două voturi au fost anulate.

Dragnea va conduce PSD până la organizarea Congresului PSD, care a fost convocat pentru data de 16 noiembrie.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA este noul preşedinte al PSD. Congresul va avea loc în noiembrie

Comitetul Executiv Naţional s-a întrunit, miercuri, pentru a alege preşedintele interimar al PSD. Liviu Dragnea a fost ales şef al partidului, devansând-o la vot pe Rovana Plumb.