PLZEN – STEAUA 2017: Primă uriaşă oferită de Becali pentru calificare

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, că s-a întâlnit cu jucătorii antrenaţi de Nicoale Dică, promiţându-le o primă de câte 30.000 de euro dacă se califică în play-off-ul Ligii Campionilor. Becali a spus că i-a luat banderola de căpitan atacantului Denis Alibec.

30 iul. 2017, 18:41
PLZEN – STEAUA 2017: Primă uriaşă oferită de Becali pentru calificare

PLZEN – STEAUA 2017: „Am fost astăzi la cantonamentul echipei ca să iau nişte măsuri şi să le spun despre ce este vorba în fotbalul de azi. Şi le-am spus că fotbalul de astăzi este pe miliarde de euro. Este război, iar de acum la Steaua este unitate de elită. Noi suntem de trei ori mai buni decât ăia de la Viktoria Plzen, dar ăia au venit la război şi de aceea a fost 2-2. Noi suntem unitate de elită şi trebuie să batem 2-0, 3-0 în retur. Vor avea şi primă, 30.000 de euro. Am avut o discuţie cu Alibec şi i–am spus că i-am dat banderola pentru că era cel mai bun. Eu comand şi i-am spus că nu mai are banderola, pentru că trebuie să o aibă un jucător exemplu. S-a cam supărat că i-am spus că-i iubesc mai mult pe Budescu şi Teixeira, că dau război. Banderola i-am dat-o lui Pintilii că lui i-am luat-o. Dacă îşi revine, Alibec va reprimi banderola. Avem pe generalul Dică căruia îi place pacea, nu îi place războiul”, a spus Becali, înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputată marţi seară, pe Arena Naţională, în compania echipei cehe Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc în 2 august, la Plzen.

La ora transmiterii acestei ştiri, FCSB joacă împotriva CS Univeristatea Craiva, pe Arena Naţională, în etapa a III-a a Ligii I.