Podul Istoric peste Tisa întră în reparaţii. Traficul între România şi Ucraina, întrerupt pe timpul nopţii

Podul Istoric peste Tisa intră în reparaţii, începând de luni, iar traficul rutier şi pietonal între Sighetu Marmaţiei (România) şi Solotvino (Ucraina) va fi întrerupt pe timpul nopţii.

11 sept. 2017, 05:28
Podul Istoric peste Tisa întră în reparaţii. Traficul între România şi Ucraina, întrerupt pe timpul nopţii

Primăria Sighetu Marmaţiei a notificat Poliţia de Frontieră că, începând de luni, se vor executa lucrări de reparaţii la Podul Istoric peste Tisa, care leagă Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei (România) de Punctul de Trecere a Frontierei Solotvino (Ucraina), potrivit unui comunicat de presă transmis vineri.

„Drept urmare, zilnic, traficul rutier şi pietonal va fi întrerupt pe timpul nopţii, numai între orele 22.00-05.00, pe toată durata executării lucrărilor”, ser arată în comunicat.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmatiei va ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră din Ucraina în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât pe timpul ridicării restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare operativ şi fluent.

Citeşte şi CFR SA a alocat în primul semestru 500 de milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară