Poliţia a descins din nou la casa familiei Melencu. Mama Luizei s-a ascuns la o altă adresă

Doi poliţişti de la DIICOT au ajuns din nou sâmbătă după-amiază la locuinţa familiei Melencu, din comuna Dioşti. Acasă le-au găsit doar pe bunica şi mătuşa Luizei, mama fiind de negăsit.

28 sept. 2019, 12:44
Poliţia a descins din nou la casa familiei Melencu. Mama Luizei s-a ascuns la o altă adresă

Potrivit România TV, Monica Melencu se află la o altă adresă şi nu intenţionează să revină acasă nici în această seară. Asta deşi femeia s-a confesat unor apropiaţi că ar fi dispusă să dea probele pentru testul ADN, încă în anumite condiţii. Ea cere să fie dusă cu maşina la Bucureşti, să i se recolteze probele în prezenţa avocatului şi, mai ales, să i se anuleze amenda de 50.000 lei.

Citeşte şi Mama Luizei, revoltată după amenda primită: Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii! Să mă ia Dincă şi pe mine, să pot să le plătesc!

Cei doi poliţişti au căutat-o pe mama Luizei inclusiv în anexele din spatele gospodăriei, dar nu au găsit-o, astfel că au plecat după câteva minute. Monica Melencu a fost externată sâmbătă dimineaţa de la spitalul din Craiova, unde fusese internată sâmbătă seara, împreună cu tatăl. În schimb, bunicul Luizei a rămas internat, problemele sale cardiace necesitând investigaţii amănunţite din partea medicilor.

În acelaşi timp, Felix Bănilă, procurorul şef al DIICOT, a făcut noi precizări după scandalul de vineri, de la casa Luizei. El a declarat în exclusivitate pentru România TV că mandatul de aducere a mamei Luizei la DIICOT Craiova nu a fost suspendat, ci doar a existat situația de imposibilitate a aplicacării lui, iar procurorul de caz va decide ce se va întâmpla mai departe. Mai mult, Bănilă a declarat că avocatul Tonel Pop a fost avertizat cu privire la atitudinea sa față de anchetă. 

Declaraţia lui Felix Bănilă, în materialul video de mai jos: