Poliţia a împuşcat mortal un bărbat înarmat care a luat ostatici într-un magazin din SUA

Un bărbat înarmat care a luat doi ostatici marți într-un magazin Walmart din Amarillo, în Texas (sudul SUA), a fost împușcat mortal de polițiști, în timp ce ostaticii sunt nevătămați, a anunțat poliția, informează Reuters.

15 iun. 2016, 03:11
Poliţia a împuşcat mortal un bărbat înarmat care a luat ostatici într-un magazin din SUA

Poliția din Amarillo a descris cazul ca violență legată de locul de muncă și a declarat că suspectul a fost împușcat de unitatea sa SWAT.

Bărbatul a tras un foc de armă când a intrat în magazin și a luat doi ostatici. Cei doi erau ținuți ostatici sub amenințarea armei într-un birou din interiorul magazinului, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului Șerifului din comitatul Randall.

Poliția încearcă să afle mai multe despre suspect, care nu a fost încă numit. Nu au existat informații asupra unor răniți în incident.

„Toți clienții și cei doi asociați care erau ținuți ostatici sunt în siguranță. A fost o situație foarte dificilă și suntem recunoscători pentru răspunsul rapid al organelor de aplicare a legii”, a declarat Deisha Barnett, o purtătoare de cuvânt de la Wal-Mart Stores Inc.