ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţia avertizează că traficul rutier este intens pe mai multe drumuri din ţară. Vezi rutele ocolitoare

Centrul Infotrafic a anunțat că traficul rutier este intens pe mai multe drumuri din ţară.

RomaniaTV.net
12 aug. 2017, 06:17
ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţia avertizează că traficul rutier este intens pe mai multe drumuri din ţară. Vezi rutele ocolitoare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PoliţieiRomâne informează că, la această oră (19:15), circulaţia încă este intensă pe DN1 Bucureşti – Braşov. Se rulează în coloană între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, este coloană doar la intrarea în Buşteni. La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic.

În judeţul Vâlcea,pe DN7, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, se circulă cu viteză redusă în zona Milcoiu – Aldeşti.

Pe DN7C-Transfăgărăşan traficul se desfăşoară îngreunat în zona Bâlea-Lac. Parcările sunt pline, iar mulţi automobilişti au oprit pe marginea drumului, astfel că trecerea autovehiculelor care circulă din sensuri opuse este dificilă.

***

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru intervalul 12 august, ora 18:00 – 13 august, ora 12:00, o avertizare cu cod portocaliu şi o atenţionare cu cod galben, referitoare la instabilitate atmosferică, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.