Poliţia britanică a făcut publice numele şi fotografiile a doi terorişti, Khuram Butt şi Rachid Redouane

Poliţia metropolitană a dat publicităţii, luni, numele şi fotografia celor doi atacatori. Numele celui de-al treilea terorist nu a fost făcut cunoscut încă. Cei doi atacatori se numesc Khuram Shazad Butt şi Rachid Redouane.

05 iun. 2017, 17:41
Poliţia britanică a făcut publice numele şi fotografiile a doi terorişti, Khuram Butt şi Rachid Redouane

Cei doi terorişti au fost ucişi de către forţele de securitate în atacul de pe London Bridge şi din Borough Market, sâmbătă.

Ei erau Khuram Shazad Butt şi Rachid Redouane, ambii din estul Londrei. Ei sunt suspecţii principali în atacul de la Londra.

Poliţia face în prezent verificările necesare pentru identificarea lor oficială, se mai arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Metropolitane.

Butt, în vârstă de 27 de ani, cetăţean britanic născut în Pakistan. Reduan, în vârstă de 30 de ani, cunoscut şi ca Rachid Elkhdar, s-a declarat ca fiind şi de origine marocană, şi libiană, potrivit poliţiei.

Autorităţile britanice încearcă să stabilească şi identitatea celui de-al treilea atacator. Toţi trei au fost împuşcaţi mortal de către ofiţerii londonezi după numai 8 minute de la atacul de sâmbătă. 

Şapte persoane au murit şi 48 au fost rănite în cel de-al treilea atac produs în Marea Britanie, în numai câteva luni.