Poliţia Capitalei: 3.300 de poliţişti vor acţiona pentru protejarea comunităţii

Peste 3.300 de polițiști vor acționa pentru protejarea comunității, prevenirea și combaterea infracțiunilor, prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluidității traficului rutier, ce constituie obiectivele stabilite de Poliția Capitalei în perioada Sărbătorilor Pascale, afirmă purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București, Bogdan Ghebaur.

15 apr. 2017, 09:38
Poliţia Capitalei: 3.300 de poliţişti vor acţiona pentru protejarea comunităţii

Și în acest an Poliția Capitalei este alături de populația Bucureștiului. Ne-am stabilit ca obiective protejarea comunității, prevenirea și combaterea infracțiunilor, prevenirea acidentelor rutiere și asigurarea fluidității traficului rutier. Pentru îndeplinirea acestor obiective Poliția Capitalei a mobilizat peste 3.300 de polițiști, care au fost dispuși mai ales în zonele aglomerate și în preajma lăcașelor de cult„, a declarat Bogdan Ghebaur sâmbătă, la Biserica Buna Vestire (Flămânda), din Calea Giulești.

El a recomandat ca, pentru a preveni orice situație neprevăzută, cetățenii să-și parcheze autoturismele pe un loc regulamentar, pentru a permite accesul în zona lăcașelor de cult și pentru intervenția autospecialelor, atunci când este cazul

De asemenea, nu vă lăsați bunuri la vedere atunci când v-ați parcat mașina, țineți aproape bunuri personale și de valoare, în buzunare sau în genți. Dacă sunteți însoțiți de copii, să țineți aproape iar bunurile aflate asupra lor să fie păstrate cu grijă„, a spus Bogdan Ghebaur.

El a mai amintit că în zonele aglomerate au fost dispuse echipaje pentru a interveni în cadrul în care sunt sesizări directe de la cetățeni sau în situația în care polițiștii constată direct săvârșirea unei fapte.

Citeşte şi 75% dintre români vor petrece Paştele acasă. 16% aleg să meargă în vizite