PERCHEZIŢII acasă la Radu MAZĂRE şi la Primăria Constanţa VIDEO

Procurorii DNA a efectuat marţi dimineaţă percheziţii la domiciliul primarului din Constanţa, Radu Mazăre, precum şi la domiciliul fratelui său şi al mamei sale. Concomitent au avut loc percheziţii şi la sediul Primăriei Constanţa. Radu Mazăre a fost adus de mascaţi la sediul DNA pentru audieri.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 05:21
PERCHEZIŢII acasă la Radu MAZĂRE şi la Primăria Constanţa VIDEO

Domiciliul primarului Radu Mazăre şi Primăria Constanţa au fost luate cu asalt marţi dimineaţă de DNA pentru efectuarea unor percheziţii. Primarul a fost adus la DNA pentru audieri, după ce a fost ridicat de mascaţi dintr-un restaurant.

„Nu mi-e frică de puşcărie, mi-e frică de Dumnezeu”, a spus Radu Mazăre la intrarea DNA.

Radu Mazăre declara marţi dimineaţă, la România TVcă se află la Bucureşti şi că DNA face percheziţii acasă la el şi la rudele sale. „Mascaţii fac acum percheziţii la mine acasă, la fratele meu şi la mama. În mandat scrie că vor să găsească documente, înscrisuri legate de companii din off shore, bani şi aşa mai departe”, a explicat Mazăre.

Radu Mazăre, declaraţie ŞOCANTĂ: „Au tocmit oameni să mă ELIMINE FIZIC în Madagascar”

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au informat că procurorii DNA Bucureşti au solicitat instituţiei mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţii referitoare la construirea campusului social Henri Coandă. 

„Reamintim că în prima fază a acestui proiect s-au construit 906 unităţi locative (garsoniere şi apartamente) modulare destinate nevoiaşilor. Garsonierele şi apartamentele sunt dotate cu pat şi saltea, minifrigider, plită electrică, chicinetă şi toaletă cu duş. De asemenea, s-au construit o cantină socială, cabinet medical, locuri de joacă şi parcări, precum şi o biserică. Valoarea totală a investiţiei este 30,945 milioane de lei. Documentele solicitate sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA”, au precizat, într-un comunicat remis presei, oficiali ai administraţiei locale constănţene.

Citeşte şi Vacanţă exotică pentru Radu Mazăre: primarul Constanţei face Paştele în Madagascar

DNA a informat că procurorii au efectuat 12 percheziţii în municipiile Constanţa, Bucureşti şi în judeţul Dâmboviţa, din care una la sediul unei instituţii publice într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011-2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.