Poliţia face farse la mall. Metodă controversată împotriva furturilor din autoturisme VIDEO

Poliţia română a găsit o metodă inedită de a atrage atenţia asupra hoţilor de maşini. Oamenii legii au făcut farse unor tineri aflaţi la mall, care îşi lăsaseră bunuri la vedere, în maşină.

13 aug. 2014, 09:38
Poliţia face farse la mall. Metodă controversată împotriva furturilor din autoturisme VIDEO

Mai mulţi tineri care au mers să vadă un film într-un cinematograf dintr-un mall bucureştean au tras o sperietură zdravănă când şi-au văzut maşinile pe ecran, înainte de începutul peliculei. Ei lăsaseră la vedere mai multe bunuri de valoare în maşinile pe care le lăsaseră în parcare şi au devenit victime sigure, însă ale unei farse făcute de poliţişti, deşi ar fi putut fi victime ale hoţilor.

Potrivit România TV, pe ecranul din sala de cinematograf a apărut un filmuleţ în care cineva încerca să le spargă maşina, moment în care tinerii îşi părăsesc grăbiţi scaunele şi aleargă către parcare. Acolo află că au fost victima unei farse şi spun că şi-au învpţat lecţia, iar pe viitor îşi vor proteja mai bine bunruile pe care le au în autoturisme.

Totul face parte dintr-o campanie de prevenire a furturilor din şi de autoturisme, pe care Poliţia Română o desfăşoară pe tot parcursul anului 2014.