Poliţia franceză a mobilizat 3.000 de oameni pentru a da de urma teroriştilor. Percheziţii în două locuinţe

Poliţiştii francezi au declanşat o adevărată vânătoare a teroriştilor care au atacat sediul publicaţiei franceze Charlie Hebdo, unde au executat jurnaliştii, făcând 12 morţi. Două locuinţe suspecte au fost percheziţionate de către poliţişti.

07 ian. 2015, 15:36
Poliţia franceză a mobilizat 3.000 de oameni pentru a da de urma teroriştilor. Percheziţii în două locuinţe

Peste 3.000 de poliţişti francezi au pornit o adevărată vânătoare pentru a-i prinde pe cei trei terorişti care au ucis 12 ziarişti şi au rănit cel puţin alte zece persoane, între care patru sunt în stare gravă.

Publicaţia Le Figaro informa miercuri seară că două locuinţe suspecte erau percheziţionate de către poliţişti. BRI (Brigada de Cercetări şi Intervenţii) a Poliţiei Judiciare pariziene a pătruns, miercuri după-amiază în cele două locuinţe suspectate că ar fi servit teroriştilor pentru a se ascunde acolo,dar după toate aparenţele, nu au găsit dovezi care să ateste acest lucru, scrie Le Parisien.

Poliţia a instalat filtre în puncte fixe pe străzile din Paris şi patrule mobile pentru a-i depista pe cei trei. Poliţia analizează imaginile captate de camerele de supraveghere în momentul în care teroriştii au abandonat maşina folosită în atac şi au furat alta.

Cetăţenii din Paris au fost avertizaţi de către autorităţile care le-au spus: „Rămâneţi în case, oricând puteţi fi victime ale teroriştilor fugari”.