Poliţia Română: Trafic intens pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, circulația rutieră este foarte intensă, iar valorile de trafic sunt în creștere.

RomaniaTV.net
11 aug. 2017, 06:22
Poliţia Română: Trafic intens pe Autostrada Soarelui

„Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează pe această arteră să manifeste prudență sporită la volan, să nu efectueze manevre periculoase și, foarte important, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte (pentru a putea opri în condiții de siguranță în orice moment).

De asemenea, recomandăm automobiliștilor care se deplasează către mare să achite tariful de trecere pentru podurile peste Dunăre (peaj) la stațiile de alimentare cu carburanți sau prin sms, la numărul 7577. Dacă se optează pentru plata peajului la distribuitorii autorizați sau prin sms, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii”, se arată în comunicatul de presă.

Banda de încasare de la Feteşti ar putea fi închisă în minivacanţa de Sfânta Maria. Maşinile vor fi redirecţionate pe benzile e-tarif