Poliţia Română vine cu explicaţii, după ce Liviu Dragnea spune că a fost victima unei tentative de asasinat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a fost victima unei tentative de asasinat din partea a patru asasini, angajați de un om foarte bogat. Poliția Română susține că nu a cercetat un astfel de caz, faptele intrând în competența unităților de parchet.

RomaniaTV.net
22 aug. 2018, 14:50
Poliţia Română vine cu explicaţii, după ce Liviu Dragnea spune că a fost victima unei tentative de asasinat

„Având în vedere solicitările dumneavoastră adresate, astăzi, Inspectoratului General al Poliţiei Române, Centrul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele:

Faptele la care faceți referire intră în competența de cercetare și soluționare a unităților de parchet”, arată Poliția Română.

Citeşte şi: Parchetul General, DIICOT, SRI, SPP nu au auzit de tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea

Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General nu are niciun dosar privind o tentativă de asasinat împotriva lui Liviu Dragnea, a anunţat Biroul de informare şi relaţii publice al instituţiei. Precizarea Parchetului vine după ce Liviu Dragnea a povestit că în aprilie 2017 ar fi fost ţinta unei tentative nereuşite de asasinare împotriva sa şi că ar fi existat inclusiv o anchetă. DIICOT, SRI şi SPP au avut reacţii similare.