Alertă falsă în urma intervenţiei soldaţilor şi poliţiştilor britanici la un colegiu din zona metropolitană a Manchester

Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că este vorba de o alertă falsă, după intervenţia soldaţilor şi poliţistilor la un colegiu din zona metropolitană a Manchester. De asemenea, o echipă de genişti nu a descoperit nimic într-un pachet suspect de pe strada Hulme, situată în apropiere de colegiul Trafford, transmite BBC.

RomaniaTV.net
25 mai 2017, 10:17
Alertă falsă în urma intervenţiei soldaţilor şi poliţiştilor britanici la un colegiu din zona metropolitană a Manchester

Mai multe străzi au fost închise în urma intervenţiei autorităţilor britanice, dar soldaţii au început să ridice restricţiile din zona colegiului Trafford.

Aceasta este a treia alertă de securitate care provoacă haos în zonă în urma atentatului terorist de la Manchester Arena.

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv minori, în vreme ce alte 64 de persoane au fost rănite, după ce un atacator sinucigaş născut din refugiaţi libieni şi-a detonat centura cu exblozibili într-un foaier dintre Manchester Arena şi gara Victoria.

Explozia a avut loc în timp ce mulţimea încerca să părăsească Manchester Arena în urma unui concert susţinut de cântăreaţa americană Ariana Grande.