Poliţia Teleorman: Nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani, violat în şcoală

Poliţia Teleorman a anunţat, sâmbătă, că nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani care ar fi fost violat în toaleta internatului unei şcoli din Alexandria, precizând că medicii legişti au concluzionat că băiatul nu are leziuni specifice unei agresiuni sexuale.

09 feb. 2013, 12:08
Poliţia Teleorman: Nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani, violat în şcoală

Reprezentanţii Poliţiei Teleorman spun că au fost făcute cercetări la unitatea de învăţământ din Alexandria, în baza celor sesizate de tatăl copilului, care a reclamat că fiul său a fost violat în toaleta şcolii, şi că au fost audiate mai multe persoane.

De asemenea, copilul a fost supus unui examen medical la camera de gardă a spitalului din Alexandria, iar ulterior la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, medicii concluzionând că băiatul nu are leziuni specifice unei agresiuni sexuale.

Au fost ridicate înregistrările video ale camerelor de luat vederi din incinta şcolii şi din exteriorul clădirii, iar în urma vizionării acestora „nu au fost identificate persoane sau activităţi suspecte în intervalul orar în care s-ar fi putut produce fapta”.

Poliţia Teleorman mai precizează că în acest caz vor fi continuate cercetările, iar copilul va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

Vineri seară, poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi de un bărbat din localitate că fiul său, în vârstă de 7 ani, ar fi fost agresat sexual de un bărbat necunoscut, în toaleta unităţii de învăţământ unde este elev, respectiv Şcoala Generală „Ştefan cel Mare” din Alexandria.