Poliţia turcă a publicat primele imagini cu ucigaşul de la Clubul Reina VIDEO

Poliţia din Turcia a difuzat, luni seara, mai multe fotografii în care apare presupusul criminal care a făcut măcel, în noaptea de Anul Nou, la Clubul Reina, din Istanbul, de Anul Nou, în noaptea de 31 decembrie, ucigând 39 de persoane. 

03 ian. 2017, 08:00
Poliţia turcă a publicat primele imagini cu ucigaşul de la Clubul Reina VIDEO

Primele imagini ale suspectului care a comis atacul armat în noaptea de Revelion, în clubul Reina din Istanbul, au fost difuzate în premieră de către poliţia turcă, iar căutările pentru găsirea suspectului continuă, potrivit agenţiei turce Anadolu. 

În imaginile difuzate public apare figuara unui bărbat tânăr, cu părul negru. Anterior, în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din clubul de noapte, se putea vedea cum oamenii din club au fost luaţi prin surprindere de atacul armat din club şi încercau să se ascundă, pentru a nu fi împuşcaţi.

Citeşte şi Autorul atacului din Istanbul, în care 39 de oameni au fost ucişi, este liber. ISIS a revendicat atacul, opt persoane au fost arestate

În urma acestui atac, poliţia turcă a arestat opt suspecţi care ar avea legături cu ucigaşul.

Atacul de la Clubul Reina din Istanbul s-a produs în jurul orei locale 1:00, la aproximativ o oră de la trecerea în Noul An şi a provocat moartea a 39 de persoane şi rănirea a aproximativ 70. Aproximativ o jumătate dintre persoanele care petreceau în club erau de naţionalităţi străine.

Statul Islamic a revendicat atacul. Teroristul nu a fost prins până acum.