Politician mort din cauza viiturilor

Ultimele 24 de ore au adus fenomene extreme in România. Furtunile au omorât un consilier local PNL din localitatea Băişoara, judeţul Cluj. Bărbatul, care era şi salvamontist voluntar, şi-a pierdut viaţa înecat cu apa scursă de pe versant după ce a căzut şi s-a lovit la cap. O furtună puternică a măturat şi oraşul Dej. Străzile au fost inundate, grindina a bătut cu putere, iar mai mulţi copaci au fost puşi la pământ.

RomaniaTV.net
06 sept. 2016, 18:11
Politician mort din cauza viiturilor

Tânărul politician în vârstă de 37 de ani era salvamontist voluntar şi îi îndruma pe turiştii care ajungeau în localitatea Băişoara. În timp ce cobora de pe un deal, a alunecat şi s-a lovit cu capul de o piatră. În acel moment şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a înecat în apa care se scurgea de pe versant.

Barbatul se afla la primul mandat de consilier local. Potrivit România TV, o întreagă comunitate îl plânge acum pe bărbat, mai ales că anul viitor urma să aibă nunta.

Vremea rea şi furtunile au făcut prăpăd şi la Dej. Canalizările au fost depăşite, iar şoferii au fost prinşi în trafic din cauza apei de pe străzi. În plus, grindina a căzut minute la rând, spre disperarea agricultorilor.

Vântul puternic a pus la pământ un copac. Pomul a căzut chiar pe trotuar, din fericire nimeni nu trecea prin zonă. Iar o şoferiţă a trecut prin spaima vieţii, un ghiveci luat de vânt a căzut de la etaj exact pe parbrizul maşinii.