IMAGINI ULUITOARE. Casele de LUX ale POLITICIENILOR care conduc România

Politicienii români nu se pot plânge că o duc rău, ba dimpotrivă. Extravagantele vile în care locuiesc se întind pe sute de hectare şi sunt dotate cu piscine, terenuri de tenis, spaţii pentru iahturi şi grădini desprinse parcă din paradis.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 06:48
IMAGINI ULUITOARE. Casele de LUX ale POLITICIENILOR care conduc România

De departe, cel mai excentric este primarul Constanţei, Radu Mazăre, care spune că de fapt este chiriaş de lux.

Primarul Constanţei locuieşte într-o impresionantă vilă mediteraneană, ridicată pe malul lacului Siutghiol, pentru care plăteşte 2.000 de euro chirie. Casa are ieşire spre lac, iar în sufragerie are un debarcader pentru şalupă. Pe domeniul de peste patru mii de metri pătraţi, primarul şi-a amenajat o grădină cu vegetaţie luxuriantă.

Şeful PNL Alba şi fostul ministru al Apărării, Teodor Atanasiu, locuieşte într-o impunătoare vilă ridicată în 2005. Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, scriu jurnaliştii de la Adevărul.

Vicepremierul Liviu Dragnea şi-a construit în Alexandria o adevărată fortăreaţă, pe 6.800 de metri pătraţi. Domeniul include o curte imensă, teren de tenis, piscină şi solar pentru legume, o casă cu etaj şi o căsuţă pentru paznic.

Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, locuieşte într-o vilă pe trei nivele. Valoarea este estimată de specialiştii imobiliari la 150.000 de euro.

Şi primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, are de ce să fie mândru. El locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi, protejată de camere de luat vederi.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, are oficial domiciliul într-o vilă din Orşova. Imobilul este estimat la 100.000 de euro. Duicu nu a locuit însă niciodată în această vilă.