Poliţist ameninţat de un taximetrist pirat: „Te omor cu mâna mea! Te urmăresc şi te omor” VIDEO

Scandal în stradă între un taximetrist recidivist și un echipaj de poliție în Capitală. Agenții aflați în misiune au controlat un bărbat aflat în taxi care aștepta clienți fără să aibă atestat. Taximetristul a refuzat legitimarea și a început un scandal monstru. Bărbatul i-a amenințat cu moartea pe polițiști. În cele din urmă a fost amendat cu 11.100 de lei și este cercetat pentru ultraj. 

15 mart. 2018, 13:18
Poliţist ameninţat de un taximetrist pirat: „Te omor cu mâna mea! Te urmăresc şi te omor” VIDEO

Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti se afla în misiune în zona Pieţei Sudului din Capitală. În staţia de taxi, agenţii locali au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani, care aştepta clienţi în taxiul său. Fără echipament radio conectat şi, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenţii locali au descoperit abaterile.

Ieşind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure pe cei doi poliţişti locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenţii au fost ameninţaţi cu moartea.

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mâna mea! Te urmăresc și te omor!”, a spus individul.

Taximetristul a fost imobilizat şi condus la Secţia 15 Poliţie, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei şi a ordinii publice – a fost sancţionat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliţiei Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

În urmă cu două luni, acelaşi bărbat a mai fost sancţionat de către agenţii Poliţiei Locale Bucureşti tot pentru abateri la legea taximetriei.