Poliţist arestat după ce a vrut să violeze două eleve. Monstrul a încercat să le convingă să nu depună mărturie

Polițistul pedofil din Sibiu, care a încercat să violeze două minore, a fost arestat preventiv. Iniţial, agentul fusese plasat în arest la domiciliu. Polițistul, care era antrenor de box, si-a agresat sexual două eleve, în timpul deplasărilor la competiții.

03 sept. 2019, 06:00
Poliţist arestat după ce a vrut să violeze două eleve. Monstrul a încercat să le convingă să nu depună mărturie

În timpul în care a fost în arest la domiciliu, polițistul ar fi reușit să intre în legătură cu cele două fete, încercând să le convingă să nu depună mărturie.

Azi, 02 septembrie, Tribunalul Sibiu a admis contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu împotriva încheierii penale nr. 889 din data de 22.08.2019 și a încheierii de înlăturare omisiunii vădite din data de 23.08.2019, ambele pronunțate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu în dosarele nr. 8919/306/2019 și nr. 8919/306/2019/a1, pe care le desființează în totalitate şi, procedând la o nouă judecată: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și dispune arestarea preventivă a intimatului – inculpat I. G., pe o durată de 18 zile, începând cu data de astăzi, 02.09.2019, până la data de 19.09.2019, ora 24:00 inclusiv„, transmite Cornelia Elena Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Încheierea pronunțată de Tribunalul Sibiu este definitivă.

Reamintim că polițistul I.G. este bănuit că ar fi încercat să violeze două fete pe care le antrena în clubul de box în care își desfășura activitatea în timpul liber. După ce a aflat că este cercetat, bărbatul le-ar fi contactat pe cele două tinere, pentru a le convinge să nu depună mărturie.

Prim procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a explicat tentativele de viol ale poliţistului. „S-a dezbrăcat de haine și s-a urcat peste fetiță, aceasta neavând nicio posibilitate să se apere. S-a luptat cam două ore, fetița i se adresa cu apelativul „maestre”, îi spunea „sunteți căsătorit, eu sunt minoră, aveți o soție frumoasă”, a încercat din răsputeri să îl respingă, a reușit într-un final, dar toată noaptea și-a petrecut-o în baie, de frică să nu se întoarcă maestrul.

Cu cealaltă, la un an distanță, în februarie 2019, în același mod s-a întâmplat. S-au cazat la același hotel, peste noapte a încercat și cu ea să întrețină relații sexuale, a existat o luptă între cei doi, care a durat mai bine de 2-3 ore, bărbatul a renunțat„, a explicat acesta.