Poliţist constănţean, lovit de maşina unui şofer teribilist

Un poliţist a fost lovit de un şofer vitezoman, pe care a vrut să-l oprească în Constanţa. Victima a fost lovită la picior şi a suferit mai multe contuzii, el va rămâne în spital câteva zile.

RomaniaTV.net
20 oct. 2013, 06:21
Poliţist constănţean, lovit de maşina unui şofer teribilist

Un poliţist a fost lovit intenţionat de maşina unui şofer teribilist. Accidentul s-a petrecut în Constanţa, în cursul nopţii de sâmbătă, când agentul a vrut să oprească o maşină care circula cu viteză, dar şoferul l-a lovit din plin, trântindu-l la pământ. Poliţiştii spun că individul mergea cu 114 km pe oră, potrivit România TV.

Citeşte şi Un poliţist din Buzău, cercetat după ce a furat o jucărie dintr-un hipermarket

Autorităţile efectuau un control de rutină în apropierea RATC, verificând două autoturisme oprite, când o maşină s-a apropiat cu viteză mare. Poliţistul i-a făcut semn să oprească şoferului de 20 de ani, care avea permis de doi ani, dar acesta l-a lovit pe agent, oprind la zeci de metri distanţă, atunci când a realizat ceea ce s-a întâmplat. 

Citeşte şi DETALII noi în cazul poliţistului ÎNJUNGHIAT în Capitală. Cum arată agresorul

În prezent, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală, urmând să îşi piardă permisul pentru următoarele trei luni. Agentul de circulaţie a ajuns la spital cu o lovitură la picior şi mai multe contuzii.