Poliţist infractor, dat de gol de amantă VIDEO

Poliţist- infractor dezbrăcat de uniformă după ce a fost dat de gol de amanta geloasă. Iulian Constantin s-a ascuns doi ani sub caschetă la Poliţia Capitalei deşi fusese condamnat definitiv la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare pentru fals în declaraţii, complicitate la tentativă de înşelăciune şi instigare la fals intelectual. Amanta l-a înfundat din gelozie pe omul legii, aflând de existenţa altor trei iubite. Vecinii din Chitila, dar şi părinţii poliţistului infractor sunt şocaţi.

24 oct. 2017, 13:36
Poliţist infractor, dat de gol de amantă VIDEO

Povestea poliţistului Iulian Constantin poate face oricând subiectul unui scenariu de film. După ce a fost condamnat la puşcărie, el a fost deconspirat de amanta căreia îi încredinţase acest secret. Însărcinată fiind, femeia a aflat de existenţa celorlalte trei iubite. Fiind convinsă că niciodată n-o va lua de soţie şi nu va recunoaşte copilul, ea l-a turnat pe poliţist. Vecinii din Chitila stiu că Iulian are o sensibilitate exagerată la femei.

Poliţia Română a aflat de telenovelă la aproape doi ani de la condamnare şi l-a dat afară pe Constantin. Acum încearcă recuperarea salariilor necuvenite plătite poliţistului. Două dintre amante îşi cer şi ele banii cheltuiţi în timpul relaţiei cu Iulian Constantin, o a treia îl iartă şi e alături de el în greaua încercare prin care trece iar a patra e dispusă chiar să se căsătorească cu el.

De la biroul de presă al Poliţiei Capitalei aflăm că Iulian Constantin este cercetat administrativ acum pentru faptul că a încălcat Statutul Poliţistului atunci când şi-a ascuns calitatea de învinuit şi apoi de inculpat.

Citeşte şi Un poliţist este cercetat după ce a tăiat linia continuă pe o stradă aglomerată din oraş