Poliţist prins băut la volan de colegi, după ce a şicanat un alt şofer în trafic

Un agent de poliţie din Vâlcea s-a şicanat în trafic cu alt şofer. Supărat, acesta din urmă a sunat la 112 şi a cerut sprijinul poliţiei. Colegii agentului au descoperit că acesta era băut la volan.

RomaniaTV.net
24 ian. 2017, 07:43
Poliţist prins băut la volan de colegi, după ce a şicanat un alt şofer în trafic

Poliţistul Radu Rusu, în vârstă de 45 de ani, de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, pe drumul dintre Râmnicu Vâlcea şi Băile Olăneşti, scrie gds.ro.

În trafic, acesta s-a şicanat cu un alt şofer care a sunat la 112 şi a dat detalii despre comportamentul şoferului dar şi numărul de înamtriculare al maşinii. Într-o parcare pe raza localităţii Băile Olăneşti, poliţistul Rusu a fost oprit de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutieră Vâlcea. Acesta a încercat să-i convingă pe colegii săi că nu s-a mişcat cu maşina din parcare. Martorii au spus altceva iar poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest. „Şoferul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El este cercetat disciplinar de o comisie de anchetă”, a declarat Loredana Sandu purtător de cuvânt IPJ Vâlcea. Poliţistul Radu Rusu era în afara orelor de program.