Poliţist reţinut după ce a furat din sediul IPJ Prahova permisul unui şofer beat

Ies la iveală detalii incredibile despre polițistul Biroului Serviciului Rutier Ploiești, reținut ieri de procurori pentru luare de mită.

13 apr. 2016, 09:44
Poliţist reţinut după ce a furat din sediul IPJ Prahova permisul unui şofer beat

Onica Rareș Aurelian este acuzat că, în luna martie a acestui an, ar fi sustras din sediul IJP Prahova, un permis de conducere aflat în custodia Poliției și i l-a înmânat șoferului care fusese sancționat pentru abateri de la codul rutier, scrie observatorulph.ro. Pentru acest serviciu, agentul de poliție ar fi primit suma de 2000 de lei.

Citeşte şi Primul giratoriu suspendat din Romania a fost inaugurat la Ploieşti cu 450 de primari din Republica Moldova VIDEO

Șoferul, pentru care polițistul și-a distrus cariera și riscă ani grei de închisoare, trecuse pe roșu la semafor și provocase un accident.

Agentul Onica nu este la prima abatere. El a fost prins băut la volan, dar pentru că a refuzat să îi fie recoltate probe biologice a fost condamnat la un an de închisoare cu executare.

Pentru că sentința nu era definitivă, agentul a fost pus la dispoziția superiorilor și lucra la secretariatul IJP Prahova.

Miercuri el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Vom reveni cu decizia judecătorului de caz.