Poliţistă acuzată că a distrus un taxi: Colegii au încercat să muşamalizeze cazul fără a despăgubi proprietarul

O poliţistă de la secţia 22 din Capitală este acuzată că i-a distrus maşina unui taximetrist, care făcea parte, fără voia lui, dintr-un flagrant. Poliţista s-a urcat la volanul taxiului şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul şi a făcut maşina praf. Accidentul s-a produs în Pasajul Victoriei din Capitală.

RomaniaTV.net
19 ian. 2018, 08:31
Poliţistă acuzată că a distrus un taxi: Colegii au încercat să muşamalizeze cazul fără a despăgubi proprietarul

Taximetristul îi acuză acum pe poliţişti că nu vor să-l despăgubească pentru reparaţiile maşinii, pagubele fiind de aproximativ 6.000 de euro. În acest caz s-a deschis dosar penal, care a ajuns pe masa procurorilor.

Taximetristul a fost chemat la o comandă în Bucureşti, la o adresă din sectorul 6. O femeie s-a apropiat de maşină şi i-a întins un plic, iar în acel moment poliţiştii, care organizau un flagrant pentru o reţea care acţiona prin metoda „Accidentul”, au sărit pe şofer. Când şi-au dat seama că bărbatul nu este implicat în schema infracţională, l-au chemat la secţie, însă la volanul taxiului s-a urcat o poliţistă. În Pasajul Victoriei, agenta a pierdut controlul şi a făcut maşina praf, iar ea şi taximetristul au fost răniţi, potrivit Adevarul.

La spital, spune taximetristul, poliţişti de la Secţia 22 ar fi încercat să-l convingă să declare că el era la volan, însă acesta a refuzat. Taximetristul a vrut să recupereze de la agenţi banii pentru reparaţiile maşinii, aproximatv 6.000 de euro. Numai că şefii Secţiei 22 ar fi tot amânat, pentru ca, în final, să spună că nu au cum să-l ajute şi să se descurce cum poate.

Taximetristul a depus plângeri la Poliţia Capitalei şi la Ministerul de Interne. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi Bătaie între doi poliţişti, unul dintre ei este în stare gravă