Poliţistă din Suceava, hărţuită pe Facebook. Pe cont se postează comentarii obscene în numele ei

O poliţistă din Suceava, în vârstă de 32 de ani, e terorizată de un individ care i-a spart contul de Facebook şi a postat fotografii cu ea îmbracată sumar. Acelaşi necunosut a trimis o scrisoare presei locale, în care povesteşte că ea a obţinut postul în schimbul unei şpăgi de 3.000 de euro.

01 feb. 2013, 06:27
Poliţistă din Suceava, hărţuită pe Facebook. Pe cont se postează comentarii obscene în numele ei

Unei poliţiste de la Poliţia Rutieră Suceava i-a fost spart contul pe un site de socializare. Cineva postează comentarii în numele ei şi fotografii cu ea îmbrăcată sumar.

Poliţista îl suspectează pe fostul ei soţ de care s-a despărţit în urmă cu trei ani. Femeia spune că el a mai făcut în trecut diverse şicane. Totul a ieşit la iveală după ce un reporter din presa locală a primit un mail de pe adresa poliţistei în care apărea numărul de telefon al femeii şi adresa ei de Facebook. Pe contul de socializare erau fotografii cu poliţista îmbrăcată în costum de baie şi comentarii obscene, informează România TV.

Femeia s-a adresat DIICOT unde a depus o plângere pentru fraudă informatică. Ea spune că în urmă cu câteva zile i-a dispărut laptopul.