Poliţişti acuzaţi că au bătut un bărbat, în Sibiu. Se face anchetă

Un bărbat din Sebeș îi acuză pe oamenii legii că l-au bătut cu cruzime chiar în sediul poliției din Miercurea Sibiului. Polițiștii l-au încătușat pe om și spun că acesta ar fi avut un comportament agresiv și recalcitrant. Cazul este acum obiectul unei anchete interne demarată de IPJ Sibiu.

31 aug. 2018, 06:24
Poliţişti acuzaţi că au bătut un bărbat, în Sibiu. Se face anchetă

Doi polițiști de la Miercurea Sibiului sunt acuzați de un bărbat și soția acestuia că au fost agresivi și au folosit violența. Movileanu Ioan Ciprian din Sebeș spune că a fost bătut de cei doi agenți în noaptea de 26 spre 27 august, mai întâi în fața unui local din Miercurea Sibiului și apoi chiar la sediul poliției din oraș, scrie oradesibiu.ro.

Soția celui care ar fi fost agresat spune că soțul ei era băut și a făcut scandal în față la restaurant și că ea a sunat la 112.

„Duminică seara am fost la o nuntă. Soțul meu a făcut scandal și am chemat poliția. Au venit polițiștii și l-au încătușat și l-au dus la secția de poliție, acolo fiind bătut până a leșinat. L-au legat de mâini și picioare. Acum are nasul rupt și coastele fisurate. L-au lovit soțul cu pumni și picioarele în cap și în abdomen”, povestește soția lui Movileanu Ciprian.

„L-au dus la spital în Sibiu. Am sunat noi la 112 să trimita o salvare pentru el și nu au vrut sa trimită că au spus că au luat legătura cu poliția și că nu este nevoie… După o jumătate de oră au chemat cei de la poliție o ambulanță când au văzut că soțul meu a leșinat. Ne-au spus că este reținut pentru 48 de ore și ca îl duce în arest, dar l-au lăsat la spital și după cinci ore l-au externat. Am fost martori mai multi… Și copii noștri minori. Fetița noastră de cinci ani a văzut cum îl lovea și plângea.. Și acum este șocată”, mai spune femeia.

Bărbatul și-a scos zilele trecute și un certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.