Poliţiştii au râs de aproape au făcut pe ei: ILARIANTUL motiv pentru care un MOTOCICLIST a condus cu 225 km/h

Publicat: Vineri, 18 Octombrie 2013 15:18 // Actualizat: Vineri, 18 Octombrie 2013 15:18 // Sursa: romaniatv.net

Un motociclist de 26 de ani din America a avut o scuză extrem de amuzantă atunci când a fost oprit de poliţişti deoarece rula cu o viteză de 225 de kilometri pe oră. Astfel, el le-a spus atorităţilor că avea nevoie disperată la baie, motiv pentru care a trecut pe roşu cu o viteză uimitoare. Mai mult, a încercat să se deghizeze ulterior, îmbrăcându-se cu haine unei fete de 16 ani.

Adam Lester, un motociclist de 26 de ani din Illinois, le-a declarat poliţiştilor că făcea pe el şi avea nevoie urgentă la baie, motiv pentru care a trecut pe culoarea roşie a semaforului cu o viteză de 225 de kilometri pe oră, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi FUNNY: Un berbec încăpăţânat îi blochează calea unui motociclist şi îl goneşte cu coarnele VIDEO

Mike Eeten, poliţistul care l-a depistat pe tânăr povesteşte că aproape nici nu a văzut motocicleta atunci când a trecut pe lângă el, din cauza vitezei. Mai mult, în spatele şoferului se afla şi o tânără de 16 ani, care urla de frică. În momentul în care a realizat că poliţia este pe urmele lui, motociclistul a încercat să se ascundă în spatele unui bar. De asemenea, tânărul a încercat să se deghizeze, motiv pentru care i-a cerut fetei haina.

Citeşte şi A CONDUS GOL, dar atunci când a fost oprit de POLIŢIŞTI, le-a pus acestora o singură întrebare VIDEO

Ulterior, el şi-a recunoscut fapta motiv pentru care a fost acuzat de depăşirea vitezei legale şi punerea în pericol a vieţii unui minor. Cât priveşte urgenţa la baie, el a reuşit să "supravieţuiască" drumului încet până la secţia de poliţie.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 oct 16:09
...atunci când a fost oprit de poliţişti deoarece rula cu o viteză de 225 de kilometri pe oră. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
18 oct 15:30
... Un motociclist de 26 de ani din America a avut o scuză extrem de amuzantă...
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H