Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect de comiterea dublului asasinat din Satu Mare

Poliţiştii l-au prins, miercuri după-amiază, pe principalul suspect de comiterea dublului asasinat din Satu Mare, fiind vorba de un bărbat de 34 de ani care ar fi cunoscut victimele şi le-ar fi atacat în urma unor certuri. Bărbatul este audiat şi ar urma să fie propus pentru arestare preventivă pentru omor calificat.

31 oct. 2018, 13:03
Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect de comiterea dublului asasinat din Satu Mare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Mariu Iancu, a declarat pentru News.ro că un suspect este audiat în cazul dublului asasinat.

Este vorba de un bărbat de 34 de ani care a fost prins în urma unor razii ale Poliţiei.

Suspectul ar fi un cunoscut al celor două victime, pe care le vizitase marţi după-amiază, iar în urma unor certuri le-ar fi ucis cu un cuţit.

În urma audierilor, bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore, ulterior urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Marţi seară, poliţiştii din Satu Mare au primit apel la 112 de la o femeie care anunţa că un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, au fost găsiţi morţi loc într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15, având urme de violenţă pe corp. Cea care a sunat la Poliţie este o rudă a victimelor, care a mers să le viziteze după ce a primit un apel de la un locatar al blocului. Locatarul i-a relatat femeii că, marţi după-amiază, a auzit scandal în apartamentul celor doi bărbaţi.

Victimele au fost găsite cu leziuni la gât, provocate de un corp ascuţit, cel mai probabil un cuţit, iar locuinţa acestora era răvăşită.

Cadavrele au fost ridicate de medicii legişti, care urmează să se pronunţe cu privire la toate rănile suferite de victime.

Conform anchetatorilor, victima de 36 de ani era cunoscută cu un handicap şi era imobilizată în pat, unde a fost găsită, în timp ce corpul tatălui său se afla pe podea.

Citeşte şi Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Satu Mare. Principala ipoteză, crimă