Poliţiştii s-au CRUCIT: Motivul bizar pentru care un ŞOFER nu a vrut să oprească la semnalul autorităţilor

Publicat: Luni, 14 Octombrie 2013 15:49 // Actualizat: Luni, 14 Octombrie 2013 15:58 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii americani au fost nevoiţi să pornească într-o urmărire ca în filme după ce un bărbat nu a respectat cererea autorităţilor şi nu a vrut să oprească. Cu toate acestea, el a fost prins ulterior, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. Atunci când a fost întrebat de ce nu a vrut să oprească, tânărul a recunoscut că voia să îşi termine masa cumpărată la fast-food.

Randall Miller, un bărbat de 31 de ani din Brunswick, Ohio, a fost arestat şi urmează să fie acuzat de mai multe infracţiuni, după o noapte de pomină pe străzile oraşului. Astfel, potrivit Mirror, un trecător a sunat la poliţie că o maşină SUV a fost la un pas să îl calce la sfârşitul lunii septembrie.

Citeşte şi Cum deschide un rus beat o uşă de fier? Răspunsul în VIDEO

Poliţia a reuşit ulterior să dea de urma maşinii care era condusă de Miller, acesta ieşind de la un fast food McDonald. Cu toate acestea, atunci când autorităţile au încercat să îl oprească pe suspect, acesta a refuzat şi a mai mers câţiva kilometri înainte să oprească singur pe marginea unui drum. Când a deschis uşa, din interiorul maşinii a venit un miros puternic de alcool, iar bărbatul părea să nu fie în stare să vorbească coerent.

Citeşte şi Inconştienţă la volan: Avea permisul de conducere suspendat şi s-a urcat BEAT la volan

Bărbatul a declarat că îi pare rău, dar că "era foarte beat şi voia să îşi mănânce hamburgerul înainte să fie oprit". Mai mult, în incinta vehiculului s-au găsit numeroase beri deschise, în timp ce avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita admisă.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 oct 22:13
Votează email 0 email
...fusese împinsă. Într-un final, se aude un foc de armă şi tânăra care începe să ţipe că a fost împuşcată. Citeşte şi Poliţiştii s-au CRUCIT: Motivul bizar pentru care un ŞOFER nu a vrut să oprească la semnalul autorităţilor Incidentul a avut loc...
14 oct 16:02
... Poliţiştii americani au fost nevoiţi să pornească într-o...
14 oct 15:55
...filme după ce un bărbat nu a respectat cererea autorităţilor şi nu a vrut să oprească. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.6890
RON
18 Jan
noapte -5 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H