Ancheta în cazul spargerii casei Andreei Marin: Trei bărbaţi, în cercul de SUSPECŢI

Poliţiştii sunt tot mai aproape de prinderea celor care i-au spart casa Andreei Marin. Potrivit unor surse, citate de România TV, trei bărbaţi fac parte din cercul de suspecţi. Cei trei indivizi ar fi acţionat la pont, după ce au urmărit pagina de socializare a vedetei, dar şi o emisiune în care ea îşi arăta casa şi bijuteriile. 

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 11:53
Ancheta în cazul spargerii casei Andreei Marin: Trei bărbaţi, în cercul de SUSPECŢI

La cinci zile după ce hoţii au intrat în casa Andreei Marin, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei care au jefuit-o pe vedetă, relatează România TV.

Potrivit unor surse, trei bărbaţi sunt în cercul de suspecţi. Mai mult, hoţii s-ar fi ghidat după imaginile care au apărut la televizor cu casa Andreei Marin. Aceştia ar fi urmărit emisiunea lui Măruţă, în care Andreea spunea că îşi ţine bijuteriile în dormitor.  

Citeşte şi Ancheta în cazul spargerii casei Andreei Marin merge mai departe. Ce piste au autorităţile

De asemenea, hoţii ar fi urmărit-o pe vedetă pe Facebook, pentru a şti când aceasta nu se află acasă. Aşa au nimerit momentul când locuinţa era goală, au intrat în dormitor şi au plecat de acolo cu mai multe bijuterii şi 1.000 de lei.

Poliţiştii de laIPJ  ilfov au întocmit cercul de suspecţi după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar şi după ce i-au audiat pe vecinii vedetei.