Poliţistul accidentat de şoferul turc, în stare critică: Ultimul buletin medical de la Floreasca

Poliţistul Gheorghe Ionescu se află în continuare internat la Terapia Intensivă în stare deosebit de gravă. 

04 aug. 2015, 12:38
Poliţistul accidentat de şoferul turc, în stare critică: Ultimul buletin medical de la Floreasca

Starea poliţistului târât pe capotă de şoferul turc băut continuă să fie critică. „Pacientul Ionescu Gheorghe, 44 de ani, victima unui accident rutier in data de 02/08/2015, a fost internat in Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti cu urmatorul bilant lezional:
Politraumatism. Traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz. Fractura fronto–parietala stanga. Traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala. Contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang. Traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire. Contuzie renala stanga. Hematom retroperitoneal minim. In data de 04/08/2015, ora 13:00, pacientul se afla in continuare in sectia de terapie intensiva in stare deosebit de grava, fara modificari fata de ziua precedenta. Pacientul se afla sub supravegherea permanenta a unei echipe multidisciplinare si se aplica masurile de terapie intensiva adecvate”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Floreasca. 

Citeşte şi Poliţistul SPULBERAT cu maşina de un milionar turc rămâne în stare CRITICĂ 

Gheorghe Ionescu, la un filtru al poliţiei rutiere, i-a strigat omului de afaceri turc să oprească, dar acesta a accelerat, forţându-l pe poliţist să se prindă cu mâinile de capotă, în caz contrar ar fi fost prins sub maşină. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea.

„După aproximativ 350 de metri de la începerea urmăririi, la capul podului Pipera peste bulevardul Barbu Văcărescu, martorii RF şi OI au observat cum conducătorul autovehiculului marca Hyundai a tras brusc de volan stânga, cu intenţia de a-l proiecta pe Ionescu Gheorghe de pe capotă. În acel moment martorii RF şi OI au văzut cum Ionescu Gheorghe a fost aruncat de pe capotă, zburând prin aer circa patru metri în înălţime şi 10 metri lungime, la cădere lovindu-se de bordura de la capătul podului”, au declarat martorii. 

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, arestat preventiv pentru tentativă de omor, a mai trecut de un filtru de poliţie fără să oprească, iar după ce a intrat cu maşina în agentul de la Brigada Rutieră, a încercat să scape de poliţişti conducând cu o viteză de aproximativ 200 de kilometri pe oră.