Poliţistul amorez, acuzat de corupere de minori, a fost eliberat. Sucilă s-a întors la muncă

Poliţistul din Vulcan, cunoscut drept amantul familiei vice-primarului, din localitate a fost eliberat. Mai mult, Adrian Sucilă a revenit şi la serviciu. El este cercetat pentru corupere de minori pentru că, în acelaşi timp, a întreţinut relaţii sexuale cu fostul viceprimar Angela Stoica, dar şi cu fiica şi fiului acesteia.

17 ian. 2013, 06:50
Poliţistul amorez, acuzat de corupere de minori, a fost eliberat. Sucilă s-a întors la muncă

Adrian Sucilă a fost arestat preventiv în luna iulie a anului trecut, potrivit România TV. De atunci, poliţistul a depus două cereri de eliberarea sub control judiciar, ambele acceptate de către judecătoria Petroşani, dar respinse ulterior de Tribunalul Hunedoara.

Abia în această săptămână magistraţii Tribunalului au acceptat ca Adrian Sucilă să fie judecat în stare de libertate, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 29 ianuarie la judecătoria Petroşani.

În acest moment, Adrian Sucilă are o dublă postură: pe de o parte, este angajat al poliţiei Vulcan, pe de altă parte, este supravegheat de proprii săi colegi, la fel ca oricare altă persoană eliberată condiţionat din închisoare.

Adrian Sucilă este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul fostului viceprimar din Vulcan, un minor în vârstă de 16 ani. Sora minorului, care a întreţinut şi ea relaţii sexuale cu Adrian Sucilă, este cercetată în acelaşi dosar, dar în stare de libertate pentru complicitate la act sexual cu un minor şi pentru complicitate la corupere de minori. Adrian Sucilă a întreţinut relaţii sexuale şi cu mama celoi doi fraţi, viceprimarul localităţii Vulcan, Angela Stoica.