Poliţistul care a rănit grav un copil şi a fugit de la locul accidentului, reţinut pentru 24 de ore

Polițistul de frontieră care a rănit grav un copil în vârstă de 13 ani pe o stradă din municipiul Huși, după care a fugit de la locul accidentului, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore.

23 feb. 2015, 20:59
Poliţistul care a rănit grav un copil şi a fugit de la locul accidentului, reţinut pentru 24 de ore

Un accident de circulație s-a petrecut duminică după-amiază, în Huși, un copil fiind grav rănit de un șofer care a părăsit locul accidentului. În urma primelor cercetări s-a stabilit că un autoturism a pătruns pe sensul opus, apoi a lovit un pieton care circula pe trotuar și a ajuns în curtea unei locuințe distrugând gardul și o anexă gospodărească.

Băiatul accidentat, diagnosticat cu fracturi membre inferioare, suspect fractură bazin și fractură coloană vertebrală, a fost transportat la Spitalul municipal Huși, ulterior fiind trimis la o unitate medicală din municipiul Iași.

Inițial, soția polițistului, profesoară de la un liceu din Huși a declarat că ea se afla la volanul mașinii, însă, ulterior, bărbatul a mărturisit că el conducea mașina și a provocat accidentul în urma căruia un băiat a suferit fracturi multiple.

”Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere pentru luarea unei măsuri preventive. El a mărturisit că a părăsit locul accidentului de teama reacției martorilor. La momentul producerii accidentului, bărbatul se afla în timpul liber”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ștraub.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Accident incredibil, cu final IMPREVIZIBIL. O femeie pe BICICLETĂ a fost IZBITĂ de o maşină pe trecere VIDEO