Poliţistul-erou care s-a jertfit pentru a salva ostaticii din supermarketul din Franţa s-a căsătorit pe patul de moarte cu iubita lui

Polițistul erou din Franța s-a căsătorit pe patul morții. Iubita lui a plâns pe tot parcursul ceremoniei. Polițistul erou al franței, împușcat mortal de un jihadist, când s-a oferit să fie el luat ostatic în locul unei femei, s-a căsătorit cu doar câteva ore înainte de a muri pe patul de spital, scrie presa britanică.

RomaniaTV.net
25 mart. 2018, 12:48

Colonelul Arnaud Beltrame s-a oferit să fie el ostatic în locul unei femei, când un extremist de origine marocană a lansat teribilul atac armat într-un supermarket din Trebes, dezvăluie publicaţia britanică The Sun.

Polițistul și partenera lui, Marielle, au spus ”da” într-un spital din Carcassonne, în sud-vestul țării. Iubita lui, Marielle,  a plâns în timpul ceremoniei, în timp ce preotul le-a cititamândurora slujba de căsătorie şi l-a binecuvânt în momentul în care s-a stins din viaţă pe patul de spital din cauza rănilor provocate de gloanţe.

Cuplul ar fi urmat să se căsătoriească în Iunie, anul acesta, dar soarta crudă a făcut din această poveste frumoasă, o tragedie.

Preotul Jean-Baptiste a spus că cei doi au petrecut „30 de ore pregătindu-se pentru ceremonia de căsătorie”.

”I-am dat lui binecuvântarea de căsătorie și binecuvântarea de moarte”, a declarat preotul, care-l a spus despre bravul erou că este „un om extrem de inteligent și curajos”.

După căsătorie, bărbatul a fost dus direct în sala de operație, dar medicii nu au reuşit să îl ţină în viaţă.