Poliţistul MAI arestat pentru tentativă de viol, acuzat de o altă femeie că a hărţuit-o sexual

Poliţistul de la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne, arestat în mai pentru tentativă de viol, este acuzat de o faptă similară comisă în urmă cu aproximativ un an asupra unei croitorese de la o casă de modă din Capitală.

12 iun. 2013, 18:18
Poliţistul MAI arestat pentru tentativă de viol, acuzat de o altă femeie că a hărţuit-o sexual

Anchetatorii din acest caz au făcut legătura dintre evenimentele în legătură cu care a fost arestat subofiţerul MAI şi cele relatate într-o plângere depusă la Poliţie în urmă cu aproximativ un an, când o croitoreasă din Bucureşti a reclamat că un bărbat ar fi încercat să o violeze chiar la locul ei de muncă.

Anchetatorii au constatat că agresorul a avut, în ambele situaţii, acelaşi mod de operare şi au chemat-o pe croitoreasă la o recunoaştere din grup, organizată la Secţia 1 de Poliţie. Cu acest prilej, femeia l-a identificat pe subofițerul MAI ca fiind cel care ar fi încercat să o violeze.

Subofiţerul MAI a fost arestat preventiv în 16 mai de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la propunerea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, după ce ar fi încercat să o violeze pe secretara unui notariat de pe Calea Victoriei, în biroul acesteia.

Angajata notariatului le-a spus poliţiştilor că în timp ce se afla la serviciu s-a trezit în birou cu un bărbat necunoscut, care a obligat-o să-şi scoată lenjeria intimă, a sărutat-o, apoi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, moment în care a fost salvată de o colegă care a intrat în birou, au precizat surse din Poliţie.