Poliţistul pedofil Eugen Stan, replică şocantă. „De ce mă urăşte toată lumea, că n-am omorât pe nimeni”

Ceea ce a făcut polițistul pedofil Eugen Stan, agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei care agresa sexual, deopotrivă, atât copii, cât și femei, este de neiertat. Dar ce a spus la audieri lasă cu gura cascată orice român. Individul, care pare să aibă reale probleme în a-și controla pornirile sălbatice, s-a arătat intrigat de toate reacțiile negative ale oamenilor. ”De ce mă urăște toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”, au fost cuvintele polițistului pedofil Eugen Stan. Vorbe care i-au uimit până și pe anchetatori…

29 ian. 2018, 12:02
Poliţistul pedofil Eugen Stan, replică şocantă. „De ce mă urăşte toată lumea, că n-am omorât pe nimeni”

Dat pe mâna ofițerilor de la „Omoruri” de o colegă de la Brigada Rutieră a Capitalei, Eugen Stan pare să nu înțeleagă nici acum gravitatea faptelor sale, scrie libertatea.ro. O fire închisă, taciturnă, un individ de la care scoți vorbele, cum spune o vorbă din popor, cu „cleștele”, fostul agent de poliție abia a vorbit cu anchetatorii.

Citeşte şi Eugen Stan, poliţistul acuzat de pedofilie, audiat la Parchetul General

Eugen Stan nu înțelege de ce-l atacă toată lumea

De câte ori e scos la „vorbitor”, Eugen Stan nu înțelege de ce-l atacă toată lumea. Consideră că ceea ce a făcut nu e un lucru așa de grav. „De ce mă urăște toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”, au fost cuvintele lui. Mărturii ce i-au lăsat „mască” pe polițiștii de la „Omoruri”, mai ales că s-ar fi așteptat de la el să înțeleagă ceea ce i se întâmplă. Doar ani la rând a îmbrăcat uniforma militară. Haină pe care a „murdărit-o” prin toate agresiunile suxuale pe care le-a comis.

Își alegea victimele când mergea spre casă

În fața procurorilor, perversul în uniformă a declarat că nu-și urmărea victimele săptămâni la rând. Le alegea la întâmplare. De aceea, unele sunt în sectorul 5, pe drumul lui spre casă. Alteori, pentru că lucrase la unitate de jandarmi din sectorul 6, mergea în zona respectivă. Chiar și acum, după ce au apărut atâtea imagini, el mai are momente când spune că se deplasa la blocurile respective pentru a-și căuta vechi prieteni. Deși e clar care îi erau intențiile.

Se masturba și punea mâna pe fața copiilor

Din discuțiile cu polițistul pedofil, anchetatorii au aflat și cum se manifesta acesta în prezența copiilor. Sunt mărturii care, cu greu, pot fi suportate de coala de hârtie. Stan obișnuia să se masturbeze prin buzunarul pantalonilor, iar apoi punea mâna pe fața micuților. De altfel, și ADN-ul comparat de la faptele din anii trecuți cu cel al agentului s-a potrivit. „Poate am fost la baie și nu m-am spălat pe mâini”, a fost reacția individului când a fost pus în fața probelor.

Citeşte şi Noi percheziţii în dosarul pedofilului. Eugen Stan, dus în boxa apartamentului unde a locuit cu fosta soţie şi fiica sa

S-a luat la ceartă cu anchetatorii

Ba chiar a încercat, la un moment dat, să vină cu replica hoțului prins. ” Acum vreți să-mi puneți în cârcă și ce nu am făcut!”, a exclamat fostul agent de la „Rutieră”. Făcea aluzie la faptul că, într-un timp, circula o informație printre polițiști că atunci când e prins un infractor, acesta recunoaște și alte fapte care sunt cu autor necunoscut.

Polițistul pedofil nu vrea să se trateze cu medicamente

Pe de altă parte, polițistului pedofil Eugen Stan nu-i convine deloc statutul de deținut. El a cerut să fie pus în libertate. „are momente când recunoaște că are probleme. Dar spune că le poate trata și fără să fie închis. Și nu vrea nici un fel de tratament, zice că n-are nevoie”, ne-au declarat surse judiciare.

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ancheta în dosarul în care poliţistul Eugen Stan este acuzat că a agresat sexual doi copii. Aici s-au adunat toate spețele în care pedofilul în uniformă apare ca principal suspect.