POLONIA PORTUGALIA 1-1, 3-5 la loviturile de departajare

POLONIA - PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Echipele de fotbal ale Poloniei si Portugaliei vor disputa primul sfert de finala al UEFA EURO 2016, joi, la Marsilia, de la ora 22,00, in direct la ProTV si Dolce Sport. RomaniaTV.net vă va ţine la curent cu cele mai importante momente. 

30 iun. 2016, 17:30
POLONIA PORTUGALIA 1-1, 3-5 la loviturile de departajare

POLONIA PORTUGALIA 1-1, 3-5 la loviturile de departajare

La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Polonezii au deschis scorul prin Lewandowski, în minutul 2, portughezii reuşind egalarea prin Renato Sanches, în minutul 33.

GERMANIA ITALIA 0-0 LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

La loviturile de departajare pentru portughezi au marcat Ronaldo, Renato Sanches, Moutinho, Nani şi Quaresma. Pentru polonezi au înscris Lewandowski, Milik şi Glik, iar Blaszczykowski a ratat.

GOL PORTUGALIA ! A marcat RENATO SANCHES în min. 33 ! POLONIA – PORTUGALIA 1-1 ! GOLUL VIDEO AICI

GOL POLONIA ! A marcat LEWANDOWSKI în min. 2 ! POLONIA – PORTUGALIA 1-0 ! GOLUL VIDEO AICI

POLONIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO PROTV

Click aici pentru a vedea Polonia-Portugalia sau aici sau aici

POLONIA-PORTUGALIA (astăzi, ora 22.00, Pro TV, Dolce Sport 1)

Polonia: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Krychowiak, Maczynski – Blaszczykowski, Grosicki – Milik – Lewandowski. Antrenor: Adam Nawalka

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Ricardo Carvalho, Eliseu – William Carvalho – Joao Mario, Adrien Silva – Joao Moutinho – Nani, Cristiano Ronaldo.Antrenor: Fernando Santos

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Stadion: Velodrome (Marsilia) 

Confruntarea de pe stadionul Velodrome din Marsilia le găsește în situații diferite pe vedetele celor două echipe. Robert Lewandowski (27 de ani) a venit în Franța din postura de golgheter al preliminariilor, dar la turneul final încă nu a marcat. Cristiano Ronaldo (31 de ani) a început prost Euro, dar în ultimele două meciuri a dat senzația că a revenit la forma care l-a consacrat.

Pe hârtie, atuul Poloniei pare apărarea, al Portugaliei – ofensiva. Leșii au primit un singur gol până acum, de patru ori mai puțin decât lusitanii. În total, formația antrenată de Adam Nawalka a încasat doar trei “boabe” de la începutul anului. Robert Lewandowski nu a mai marcat pentru Polonia din noiembrie 2015 (4-2 cu Islanda, într-un amical). 

Cu toate acestea, Robert Lewandowski se află sub o presiune considerabilă. Atacantul lui Bayern München a câștigat titlul de golgheter al Bundesligii și a fost cel mai bun marcator al preliminariilor Euro 2016 (13 reușite), performanțe datorită cărora lumea să aștepta să facă spectacol și la turneul final.

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Ronaldo a fost ironizat de foarte mulţi după prestaţia slabă a lusitanilor din faza grupelor, însă e aproape să îşi ducă echipa în semifinale. Meciul împotriva Croaţiei din optimi a fost cenuşiu, decis după un contraatac pe axa Nani, Ronaldo, Quaresma în minutul 117.

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Va fi o confruntare între două echipe care nu au confirmat la acest turneu final. Sînt foarte bine organizate, dar nici una nu a rupt norii. Lewandowski a rămas dator la acest turneu final, fiind fără gol marcat, însă e lăudabil că s-a pus în slujba echipei.

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Ronaldo. Chiar dacă are o ambiţie imensă, starul Realului încearcă să rezolve totul de unul singur. Rămîne de văzut dacă va putea să rezolve şi puzzle-ul numit Polonia, o echipă care ştie să profite de şansele care i se ivesc.

 

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Ronaldo e singurul jucător care a marcat la 4 turnee finale consecutive de Euro

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Ambele echipe sînt neînvinse în ultimele 5 meciuri disputate

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Szczesny nu va evolua pentru polonezi din cauza unei accidentări

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. * Meciul se dispută pe Stade Velodrome din Marsilia

Echipe probabile:

Polonia (4-4-2): Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki – Milik, Lewandowski. Antrenor: Adam Nawalka

Portugalia (4-4-2): Rui Patricio – Cedric, Pepe, R. Carvalho, Raphael – Joao Mario, Adrien, W. Carvalho, Gomes – Nani, Ronaldo. Antrenor: Fernando Santos

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Ultimele 3 meciuri:

Polonia:

16.06.2016 Germania – Polonia 0-0

21.06.2016 Ucraina – Polonia 0-1

25.06.2016 Elveţia – Polonia 1-1 (4-5 după pen.)

Portugalia:

18.06.2016 Portugalia – Austria 0-0

22.06.2016 Portugalia – Ungaria 3-3

25.06. 2016 Croaţia – Portugalia 0-1

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

Numai că Lewa a rămas pe sec în toare cele patru partide disputate de Polonia în Franța! “Știu că mulți consideră că treaba atacanților e să înscrie, dar nu sunt îngrijorat pentru Robert. Chiar dacă nu a marcat, Robert a ajutat foarte mult echipa”, a declarat Nawalka.

De partea cealaltă, portughezii au o defensivă permeabilă și, prin urmare, vor aplica principiul “cea mai bună apărare e atacul”. Teoretic nici nu le e greu s-o facă, pentru că îl au în echipă pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni oameni de gol din istorie.

Cristiano Ronaldo va egala recordul lui Michel Platini (9 goluri la Euro), dacă va înscrie în poarta Poloniei

Atacantul lui Real Madrid nu a înscris în primele două partide de la Euro, dar în ultimele două a fost decisiv: dubla sa din meciul cu Ungaria a asigurat calificarea lusitanilor în optimile de finală, fază în care șutul său din minutul 117 al duelului cu Croația a fost respins greu de Subasici, oferindu-i pe tavă lui Quaresma șansa de a înscrie golul calificării în sferturi. “Noi credem în Cristiano! Cu el în echipă, Portugalia poate câștiga Euro 2016”, a declarat fundașul Jose Fonte.

POLONIA – PORTUGALIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016 Echipele probabile

 

Programul meciurilor din sferturile de finala

Joi, 22:00, Polonia – Portugalia (Stade Velodrome din Marsillia)

Vineri, 22:00, Tara Galilor – Belgia (Stade Pierre Mauroy, Lille)

Sambata, 22:00, Italia – Germania (Stade de Bordeaux)

Duminica, 22:00, Franta – Islanda (Stade de France, Saint Denis)

Maimuţa Otto de la ZOO Târgu Mureş a ales câştigătoarea de la Euro 2016 între Polonia şi Portugalia – VIDEO 

 

Maimuţa Otto, un macac japonez deţinut de Grădina Zoologică din Târgu Mureş, recunoscut pentru năzdrăvăniile sale, a devenit Oracolul Campionatului European de Fotbal din Franţa şi a prezis că meciul programat joi, între Portugalia şi Polonia, va fi câştigat de portughezi.

Filmul despre pronosticul dat de Otto a fost postat, joi, pe Facebook, de către conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureş, iar acesta îl înfăţişează pe macac în timp ce elimină Polonia din competiţie şi alege steagul Portugaliei.

„Otto este o maimuţă recunoscută datorită năzdrăvăniilor de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. Acum am descoperit că este şi Oracolul Campionatului European de Fotbal care se desfăşoară în Franţa. După ce s-a adeverit la meciul dintre Italia şi Spania că are dreptate, că într-adevăr am mers pe mâna lui Otto şi Italia a ieşit câştigătoare, acum am pregătit un filmuleţ pentru meciul de diseară şi am descoperit că echipa câştigătoare dintre Polonia şi Portugalia va fi Portugalia. Nu a spus cine marchează pentru că nu am pus poze cu fotbaliştii. Poate la meciul din finală vom pune şi poze cu fotbaliştii şi poate aflăm şi cine va marca. Ideea Oracolului Euro 2016 a aparţinut directorului Grădinii Zoologice, care s-a gândit să creeze o atmosferă plăcută şi s-a gândit să încercăm şi această variantă pentru a avea un pronostic pentru meciurile de la CE de fotbal. Până acum a ţinut şi cred că se va adeveri şi de această dată, dacă nu, o vom trata ca pe o glumă”, a declarat, pentru Agerpres, Cosmin Blaga, consilier pe comunicare în cadrul Primăriei Târgu Mureş.

Otto s-a născut la Debrecen, în Ungaria, în anul 2000, iar din 2011 a fost adus la cea mai mare Grădină Zoologică din ţară, cea de la Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cosmina Oprea, a declarat că Otto a ajuns celebru după evadarea spectaculoasă din anul 2014, când a fugit din Grădina Zoologică împreună cu alte şase maimuţe, patru masculi şi trei femele, petrecând mai multe zile în pădurile din zona Târgu Mureşului.

Evident că evadarea năzdrăvanului Otto nu a rămas neexploatată de conducerea Grădinii Zoologice, care a început să îi prezinte povestea, spusă chiar de el, tuturor vizitatorilor.

„În total eram 4 masculi şi 3 femele. Am hoinărit prin Pădurea Corneşti, dar şi în jurul acesteia, făcându-ne aproape invizibili pentru supraveghetorii Grădinii Zoologice. Cu amuzament ne gândeam ce ‘săpuneală’ primesc de la edilul-şef al oraşului (Dorin Florea, n.r.), aceşti angajaţi, pentru că nu-s în stare să ne descopere ascunzişurile. Am hoinărit zile întregi, am speriat o grămadă de oameni – unii ne strigau, alţii ne fotografiau iar unii mai milostivi, chiar ne-au hrănit. O întâmplare fericită a fost când i-am întâlnit pe poliţiştii locali – pe aceştia i-am îndrăgit mai mult – şi am acceptat o ‘colaborare’ cu ei. În schimb, când vedeam uniforma angajaţilor de la Zoo, fugeam şi rămâneam ascuns câteva zile. A…. era să uit! Ne era foame şi lăsându-ne ghidaţi de miresme îmbietoare am ajuns la Târgul de la Sângeorgiu de Mureş unde ne-a făcut cu ochiul un caş mare şi rotund, proaspăt şi puţin sărat. N-am stat pe gânduri şi ne-am autoservit, spre mirarea producătorului care nu ştia… să-şi facă cruce sau să fugă după noi. Am scăpat însă, bucuroşi şi cu burţile pline. După câteva zile, mulţi confraţi au căzut, unul după altul, în plasa Poliţiei Locale, eu am rămas singur în libertate, până-ntr-o zi când am simţit o înţepătură groaznică în spate”, este poveste lui Otto.

Evident că evadarea lui Otto, devenit acum Oracolul Euro 2016, se încheie cu ajungerea sa în vechea cuşcă, la Grădina Zoologică „semn că am pierdut lupta cu cei care umblau să mă prindă, dotaţi fiind cu arme tranchilizante”, dar cu precizarea că acesta nu a renunţat la planurile sale de viitor: „deşi închis, vă împărtăşesc că am intenţii tot mai dese de-a scăpa din nou”.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Polonia – Portugalia, primul sfert de finală de la Euro 2016, este LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

POLONIA – PORTUGALIA este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORTPOLONIA şi PORTUGALIA nu s-au mai întâlnit până acum la un Campionat European. Cele două naţionale s-au întâlnit de 10 ori în istorie, PORTUGALIA câștigând patru partide, în timp ce POLONIA s-a impus de trei ori. Alte trei partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul e net în favoarea portughezilor, 13-9. Meciul POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORTPolonia a terminat neinvinsa faza grupelor si fara gol primit. Jucatorii lui Adam Nawalka s-au clasat pe locul 2 in Grupa C, reusind un total de 7 puncte. In prima partida de la Euro 2016, Polonia a castigat cu Irlanda de Nord, scor 1-0. In al doilea meci, a remizat cu Germania, scor 0-0, iar in ultima etapa a invins-o, scor 1-0, pe Ucraina, care era deja eliminata din competitie.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORTPortugalia s-a calificat cu greu din Grupa F, dupa ce a reusit doar trei remize si s-a clasat pe locul 3. In primul meci, Portugalia a terminat la egalitate, scor 1-1, cu debutanta Islanda. In etapa a doua, portughezii au remizat cu Austria, scor 0-0, iar in ultima partida cu Ungaria, scorul a fost 3-3.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. În optimile de finală, POLONIA a trecut de Elveția, cu 2-1, în timp ce PORTUGALIA a depăşit Croația, pe care a învins-o în minutul 117 al prelungirilor după golul lui Quaresma, scor 1-0. Câştigătoarea meciului POLONIA – PORTUGALIA, care va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT, va juca în semifinale cu învingătoarea „sfertului” Ţara Galilor – Belgia.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul POLONIA – PORTUGALIA

Polonia: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Mączynski, Grosicki – Milik, Lewandowski.

Portugalia: Rui Patrício – Cedric, Fonte, Pepe, Guerreiro – Silva, William Carvalho, Sanches, Mario – Nani, Cristiano Ronaldo.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Partida POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.