EURO 2016: Portugalia, calificare dramatică în semifinale după lovituri de departajare cu Polonia

Echipa naţională a Portugaliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Franţa, după ce a învins, joi, la Marsilia, cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, reprezentativa Poloniei, în sferturile de finală ale competiţiei.

30 iun. 2016, 17:13
EURO 2016: Portugalia, calificare dramatică în semifinale după lovituri de departajare cu Polonia

POLONIA PORTUGALIA 1-1, 3-5 la loviturile de departajare.  Portugalia e prima semifinalistă de la EURO, după ce a eliminat Polonia la 11 metri! La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Polonezii au deschis scorul prin Lewandowski, în minutul 2, portughezii reuşind egalarea prin Renato Sanches, în minutul 33.

GERMANIA ITALIA 0-0 LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

La loviturile de departajare pentru portughezi au marcat Ronaldo, Renato Sanches, Moutinho, Nani şi Quaresma. Pentru polonezi au înscris Lewandowski, Milik şi Glik, iar Blaszczykowski a ratat.

Update: Dramatism, Portugalia se impune cu 5-3 la loviturile de departajare

POLONIA – PORTUGALIA 1-1 şi după prima repriză de prelungiri

– A început prima repriză de prelungiri, Portugalia forţează golul decisiv!

GOL PORTUGALIA ! A marcat RENATO SANCHES în min. 33 ! POLONIA – PORTUGALIA 1-1 ! GOLUL VIDEO AICI

GOL POLONIA ! A marcat LEWANDOWSKI în min. 2 ! POLONIA – PORTUGALIA 1-0 ! GOLUL VIDEO AICI

POLONIA – PORTUGALIA este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele de start la meciul POLONIA – PORTUGALIA

POLONIA: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki – Lewandowski, Milik.

PORTUGALIA: Rui Patricio – Adrien Silva, Pepe, Fonte, Eliseu – William Carvalho – Joao Mario, Renato Sanches, Adrien Silva – Nani, Cristiano Ronaldo.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. POLONIA şi PORTUGALIA nu s-au mai întâlnit până acum la un Campionat European. Cele două naţionale s-au întâlnit de 10 ori în istorie, PORTUGALIA câștigând patru partide, în timp ce POLONIA s-a impus de trei ori. Alte trei partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul e net în favoarea portughezilor, 13-9. Meciul POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Polonia a terminat neinvinsa faza grupelor si fara gol primit. Jucatorii lui Adam Nawalka s-au clasat pe locul 2 in Grupa C, reusind un total de 7 puncte. In prima partida de la Euro 2016, Polonia a castigat cu Irlanda de Nord, scor 1-0. In al doilea meci, a remizat cu Germania, scor 0-0, iar in ultima etapa a invins-o, scor 1-0, pe Ucraina, care era deja eliminata din competitie.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Portugalia s-a calificat cu greu din Grupa F, dupa ce a reusit doar trei remize si s-a clasat pe locul 3. In primul meci, Portugalia a terminat la egalitate, scor 1-1, cu debutanta Islanda. In etapa a doua, portughezii au remizat cu Austria, scor 0-0, iar in ultima partida cu Ungaria, scorul a fost 3-3.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. În optimile de finală, POLONIA a trecut de Elveția, cu 2-1, în timp ce PORTUGALIA a depăşit Croația, pe care a învins-o în minutul 117 al prelungirilor după golul lui Quaresma, scor 1-0. Câştigătoarea meciului POLONIA – PORTUGALIA, care va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT, va juca în semifinale cu învingătoarea „sfertului” Ţara Galilor – Belgia.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul POLONIA – PORTUGALIA

Polonia: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Mączynski, Grosicki – Milik, Lewandowski.

Portugalia: Rui Patrício – Cedric, Fonte, Pepe, Guerreiro – Silva, William Carvalho, Sanches, Mario – Nani, Cristiano Ronaldo.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Partida POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.