Pompier descoperit MORT într-o pădure din Bistriţa. Apropiaţii cred în varianta sinuciderii VIDEO

Un pompier din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost găsit mort într-o pădure. Tănărul de 29 de ani nu avea urme de violenţă, iar din primele indicii se pare că s-a sinucis. Lângă tânărul de 29 de ani a fost găsită o seringă cu o substanţă necunoscută, iar el era legat la mână cu un garou. Apropiaţii spun că acesta şi-a schimbat stilul de viaţă în ultimul an, după ce s-a despărţit de iubită. El ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc şi avea datorii.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 06:09
Pompier descoperit MORT într-o pădure din Bistriţa. Apropiaţii cred în varianta sinuciderii VIDEO

Radu Ioja avea 29 de ani şi era angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, din 2007. Colegii spun că era un angajat model şi tocmai pentru că nu s-a prezentat la muncă au pornit în căutarea lui.

„Urma să intre în tura de serviciu marţi dimineaţa însă acesta nu s-a prezentat. Imediat o comisie s-a deplasat la domiciliu şi a constatat că nici membrii familiei nu aveau informaţii cu privire la dispariţia lui”, a declarat Marius Rus, ISU Bistriţa-Năsăud.

El a dispărut pe data de 14 aprilie, iar familia a bănuit că ceva nu este în regulă. Sora sa a cerut ajutor chiar şi pe o reţea de socializare.

„Mesaj pentru prietenii lui Răducu: toţi cei care îl cunoaşteţi pe Radu, dacă l-aţi văzut prin apropiere sau v-a sunat în ziua de 14.04.2014, din orice motiv, vă rog să mă anunţaţi. Eu sunt sora lui şi din data de 14.04.2014 nu mai ştim nimic de el”, a scris femeia pe Facebook.

Din păcate, peste numai o oră de la acest anunţ, familia avea să primească vestea că Radu a fost găsit mort. „Politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-o pădure pe raza localităţii Beclenut. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a fost identificat cadavrul unui tânăr de 29 de ani care nu prezenta urme de violenţă”, a declarat Virginia Roşca, Poliţie.

Citeşte şi: Gest şocant al unui pompier din Maramureş: S-a sinucis în timp ce fiul său îşi serba majoratul

Apropiaţii cred în varianta sinuciderii. Mai ales că de un an, de când s-a despărţit de iubită, ar fi căzut în patima jocurilor de noroc şi chiar avea datorii mari. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-şi explice gestul. Anchetatorii urmează acum să stabilească cauza morţii.