Pompierii au rămas FĂRĂ CUVINTE când au aflat pentru ce şi-a RISCAT VIAŢA un bărbat, într-o casă în flăcări

Pompierii au rămas muţi de uimire când au aflat că un bărbat a fugit înapoi în casa mistuită de incendiu pentru a-şi recupera o ladă de bere. Incidentul a avut loc joi, în SUA.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 10:19
Pompierii au rămas FĂRĂ CUVINTE când au aflat pentru ce şi-a RISCAT VIAŢA un bărbat, într-o casă în flăcări

Un bărbat din Columbus, Georgia, care a fugit să-şi salveze berea din incendiu, a devenit vedetă pe internet. Localnicii dau vina pe sistemul de încălzire nou instalat în cartier pentru incendiul care a mistuit casa bărbatului. 

Șase adulți și doi copii se uitau la televizor atunci când camera în care stăteau a început să umple cu fum. După ce copiii au fost salvați și toată lumea era în siguranță, un bărbat, care abia mergea în baston, s-a întors în casa în flăcări pentru a lua berea pe care a lăsat-o în urmă.

„Le-am spus să ducă copiii în siguranţă, și eu, fiind un alcoolic, am fost încercat să duc berea afară”, a declarat Walter Serpit.

„M-am dus înapoi în casă ca un idiot, iar ușa s-a blocat din cauza curentului şi eram pe punctul de a muri”, a mai declarat acesta.

Walter Serpit a reușit să salveze mai multe cutii de bere și a fugit din casă, fără arsuri.

Crucea Roșie a sosit la scurt timp după ce pompierii au stins flăcările și vor ajuta familia să se pună din nou pe picioare.

CITEŞTE ŞI: Imagini dramatice surprinse în SUA: Cum a fost salvat un băieţel din incendiu