Pomul vietii – Mihai Voropchievici dezvăluie menirea în functie de cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit care este menirea in functie de cifra destinului. El a vorbit despre Copacul vieții, care are noua ramuri si varfuri iesite din cupola cu numere maestre 11 si 22.

26 mart. 2017, 16:21
Pomul vietii – Mihai Voropchievici dezvăluie menirea în functie de cifra destinului

Iata care este menirea in functie de cifra destinului

(Pentru a-ti calcula cifra destinului aduna cifrele tale din data nasterii pana cand obtii un singur numar)

Cifra de destin 1

Este obligat in viata sa rezolve de unul singur toate. Totate problemele care se ivesc de-a lungul vietii. Sa aiba tarie, curaj sa le duca la sfarsit. Numarul 1 este cel superior, al ziditorului. Dumnezeu e in spatele lui. Este urmarit de noroc. 1, pentru ca e singular, va tinde sa ajunga lider. El va merge pe drumul lui. Cand se va abate de acolo, va pierde

Cifra de destin 2

Este si femininul si masculinul. Trebuia sa il implineasca pe 1, sa se lipeasca de 1. E un foarte bun strateg, lucreaza din umbra, face lucrurile sa mearga. Are tendinta de a iesi in fata. Va cauta si extrema benefica si partea negativa. Apare ori varianta vicleniei, daca nu reuseste, ori colaborarea. Nu va veni sa se autoimpuna. 2 este cel care trebuie sa execute. Este diplomat de cariera. Poate fi consilier, avocat, psiholog, negociator.

Cifra de destin 3

Are o forta uriasa. E urmarit de noroc. Este foarte norocos, chiar daca a pierdut ceva se regenereaza. Oamenii acestia sunt acei comunicatori care ies in fata multimilor, au calitati fantastice de oratori, stiu sa manipuleze lumea. Cand nu ii ies lucrurile, iese la atac, poate deveni infatuat. Pe cat e de nesuferit, pe atat e de simpatic. 

Cifra de destin 4

Omul temeinic, iscuist, care gandeste si are o gandire fantastica. Este truditor, nu face nimic la intamplare. Poate fi absolut orice: un bun manager, un bun constructor. Este unul dintre pilonii societatii si lasa in urma ceva temeinic. Sunt oamenii pe care nu poti sa ii pacalesti, sunt conservatori, uneori rigizi si incapatanati.

Citeşte mai multe pe huff.ro