Ponta: Am trimis o solicitare ca mâine să aibă loc ceremonia de învestitură a lui Darius Vâlcov VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că a trimis o solicitare preşedintelui pentru a stabili mâine ceremonia de învestitură a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru al Bugetului.

27 aug. 2014, 17:28
Ponta: Am trimis o solicitare ca mâine să aibă loc ceremonia de învestitură a lui Darius Vâlcov VIDEO

„Am trimis acum cinci minute o solicitare ca mâine, între ora 9 şi 12, să aibă loc ceremonia de învestitură. Oricând în acest interval sunt dispus să particip la Cotroceni pentru învestirea lui Darius Vâlcov. Vom rezolva mâine această problemă”, a declarat premierul Victor Ponta.

Traian Băsescu a decis amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, programată pentru miercuri, 27 august a.c., la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, după ce premierul Victor Ponta a renunțat să mai participe la eveniment.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că i s-a părut „neserios” modul în care a fost anunţată lipsa premierului Victor Ponta de la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie a noului ministru delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, şeful statului arătând este pentru prima dată în când are loc o astfel de situaţie.

Mai mult, şeful statului a afirmat că nici un premier nu a lipsit vreodată de la o învestitură şi că Victor Ponta trebuie să respecte statul român şi simbolurile sale.