Ponta, către miniştri: Întrebaţi Parchetul în ce stadiu sunt verificările la dosarele trimise VIDEO

Premierul Victor Ponta a solicitat miniştrilor să se adreseze Parchetului pentru a cere o informare privind stadiul cercetărilor legate de toate plângerile depuse de aceştia pentru nereguli identificate la preluarea mandatului, adăugând că speră ca persoanele vinovate să fie trase la răspundere.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 13:09
Ponta, către miniştri: Întrebaţi Parchetul în ce stadiu sunt verificările la dosarele trimise VIDEO

„Fac un apel către toţi miniştrii să continuăm să arătăm de unde sunt uriaşele probleme pe care trebuie să le rezolvăm acum. În acelaşi timp, exprimându-mi speranţa că în curând – şi chiar vă rog pe toţi să cereţi la Parchet o informare privind stadiul cercetărilor în toate plângerile pe care le-aţi făcut – îmi exprim speranţa că în curând va fi timp să fie cercetate, să fie trase la răspundere persoanele vinovate”, a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei Executivului, potrivit Mediafax.

Premierul a criticat de mai multe ori, în ultima perioadă, faptul că dosarele transmise de către membrii Guvernului către organele de cercetare penală, conţinând nereguli identificate de noii miniştri la preluarea mandatului, nu sunt finalizate.