Ponta: Dacă e patriot, Dacian să se înscrie la PRU, iar Julien la USR şi eu votez Guvern PRU-USR cu Dacian Julien premier

Victor Ponta a scris, pe Facebook, că premierul Dacian Cioloş a prezentat luni, în Parlament, "rezultatele pe care le-am simţit în semestrul I din 2016 ca efect al măsurilor Guvernului din 2015" şi că a uitat să prezinte realizările Executivului din 2016, "pentru că sunt zero". Fostul premier îi sugerează, în mod ironic lui Cioloş, ca "Dacian să se înscrie la PRU, iar Julien la USR şi eu votez Guvern PRU-USR cu Dacian Julien premier".

22 sept. 2016, 09:06
Ponta: Dacă e patriot, Dacian să se înscrie la PRU, iar Julien la USR şi eu votez Guvern PRU-USR cu Dacian Julien premier

Victor Ponta susţine că Dacian Cioloş „a uitat să spună” că în 2015 companiile din România au obţinut cel mai mare profit după criză, cu peste 30% mai mare decât cel din 2008. „Păi ăsta chiar era patriotism cu rezultate ( nu din ăla de la tribună tip Nae Caţavencu) / da ştiu rezultate obţinute pe vremea Guvernului Ponta ăla rău care distrugea economia cu măsuri greşite şi populiste/ şi care a fost gonit de „tinerii frumoşi şi liberi” care lucrează la companiile de mai sus”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

„A uitat să spună că pentru prima dată pe locul 1 s-a aflat o companie total românească «Banca Transilvania» (merită felicitaţi dar nefiind străini nu le dă voie Klaus) / da în vremea Guvernului Ponta ăla care ne spunea Propaganda că vroia doar răul Ardealului; a uitat să spună că în 2015 patru mari companii de stat Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz şi Oltchim (din insolvenţă) au fost în Top 10 al profiturilor / după ce ani de zile au fost jefuite de Pedeliştii (acum PNL care îl susţin pe Cioloş)/ da, exact pe vremea Guvernului Ponta ăla despre care ne spunea Propaganda că doar «căpuşează» şi «politizează» companiile şi a uitat să spună că schimbările stupide făcute în anul 2016 se vor vedea în 2017 în rezultate negative!!! Dar atunci o să ne explice Propaganda că e din vina PSD”, a adăugat Ponta.
 
Victor Ponta este ironic cu Dacian Cioloş şi îi mulţumeşte că „a prezentat aşa frumos rezultatele pe care le-am simţit în semestrul I din 2016 că efect al măsurilor Guvernului din 2015”: creştere economică de 5%; 200.000 de noi locuri de muncă fiscalizate; 3 miliarde de euro încasate de la Comisia Europeană pentru lucrările efectuate şi plătite în 2015; încasări din TVA la buget mai mari deşi taxa a fost scăzută la 9/20%; agricultura în creştere pentru că în 2015 s-au plătit la timp subvenţiile.
 
”A uitat domnul Cioloş să prezinte realizările Guvernului din 2016!!! Poate pentru că sunt ZERO?!?! Am aflat însă că o să vedem noi rezultate în 2017-asta doar dacă suntem cuminţi şi ascultăm «ordinul pe unitate» să îi păstrăm la guvernare pe «Tehnocraţi» (sub noua prezentare de PNL/USR/PMP). Şi pentru că realizări proprii ZERO ce să facă biată Propagandă??? Dar fătucile de la Televiziunile oficioase?? Şi «deontologii» care după 10 ani de pupat în fund Băsescu şi 2 Iohannis au şi ei nevoie de un «fund proaspăt»?? Dar postacii cu «PuieMonta» care somau cu buza umflată de «Cazul Blair»?? Au căzut toţi în admiraţie erotică faţă de «Patriotismul» lui Dacian!!! Păi dacă tot e aşa patriot Dacian să se înscrie la PRU că îl aşteaptă Bogdan cu tricolorul la intrare! Iar Julien să se înscrie la USR că nu poate fi abandonată nici biata Clotilde!!! Şi eu votez Guvern PRU-USR cu Dacian Julien Premier! Dacă nu vrea nici asta atunci mă alătur postacilor şi shareuiesc şi eu «#GoCiolosHomeBruxelles» !!!”, a mai scris Ponta.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş: Creşterea economică trebuie să se reflecte în locuri de muncă